Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Αλ Μπαγκντάντι



Ο Ερντογάν συνέλαβε την σύζυγο, την αδελφή και τον γαμπρό του νεκρού ηγέτη του ISIS

Ο Τούρκος πρόεδρος αποκάλυψε ότι συνελήφθη η σύζυγος του νεκρού αρχηγού του ISIS, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, σύμφωνα με την dailysabah. 



Κρεμλίνο για αλ Μπαγκντάντι: Μεγάλη συνεισφορά του Τραμπ στη μάχη κατά της τρομοκρατίας

Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκανε μία μεγάλη συνεισφορά στην μάχη κατά της διεθνούς τρομοκρατίας, αν επιβεβαιωθεί ο θάνατος του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε χθες ότι ο Μπαγκντάντι αυτοκτόνησε στην διάρκεια της επιχείρησης των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στην Συρία.



Το ISIS ανακοίνωσε τον θάνατο του ηγέτη του, Αλ Μπαγκντάντι!

Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ανακοίνωσαν ότι ο ηγέτης τους Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι είναι νεκρός.

Την είδηση μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al Sumaria, επικαλούμενο πηγές στην ιρακινή επαρχία Νινευή. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ανακοίνωσαν ότι σύντομα θα ανακοινωθεί το όνομα του «νέου χαλίφη».



Independent: Ο επικεφαλής του ISIS βρίσκεται στην Μοσούλη

Η μάχη για την ανακατάληψη της Μοσούλης συνεχίζεται, ενώ το "Ισλαμικό κράτος" τα δίνει όλα για όλα, αφού ο αυτοανακηρυχθείς «χαλίφης» του, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, πιστεύεται ότι βρίσκεται ακόμη εντός της πόλης, σύμφωνα με τον “Independent”.



CIA: Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του Μπιν Λάντεν, νέος στόχος ο Αλ Μπαγκντάντι

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν σε μια επιδρομή των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, ο διευθυντής της CIA Τζον Μπρέναν δήλωσε ότι το να εξοντώσει τον ηγέτη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος Άμπου Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι θα είχε σημαντικό «αντίκτυπο» στους κόλπους της τζιχαντιστικής οργάνωσης, η οποία επισκίασε την Αλ Κάιντα.