Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Al Jazeera



Al Jazeera: Δεχόμαστε κυβερνοεπίθεση ευρείας κλίμακας

Το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera, που έχει την έδρα του στην Ντόχα, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι δέχεται ευρείας κλίμακας «κυβερνοεπίθεση».

«Το Jazeera Media Network δέχεται μια κυβερνοεπίθεση σε όλα του τα συστήματα, τους ιστοτόπους και τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης», ανέφερε σε ανάρτησή του το δίκτυο στο Twitter.



Συρία: Νεκρός σε αεροπορική επιδρομή συνεργάτης του Al Jazeera

Οργανώσεις σύρων ανταρτών εξαπέλυσαν σήμερα μια σφοδρή επίθεση εναντίον τομέων του Χαλεπιού που ελέγχονται από το συριακό καθεστώς, μερικά εικοσιτετράωρα αφότου ο στρατός απέκοψε τη μοναδική οδό ανεφοδιασμού τους στη διχασμένη μητρόπολη, που συνεχίζει να σπαράσσεται από τις μάχες.



Λιτότητα και στο Κατάρ: Το Al Jazeera ανακοίνωσε 500 απολύσεις

Ο τηλεοπτικός σταθμός Αλ Τζαζίρα του Κατάρ ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε "περίπου 500 απολύσεις", κυρίως μεταξύ του προσωπικού του που εργάζεται στο εμιράτο, στο πλαίσιο "πρωτοβουλίας για την βελτιστοποίηση" της παραγωγικότητας.



Στις 29 Αυγούστου η απόφαση για τους τρεις δημοσιογράφους του Al Jazeera

Για τις 29 Αυγούστου αναβλήθηκε η ανακοίνωση της ετυμηγορίας στη νέα δίκη με κατηγορούμενους τρεις δημοσιογράφους του τηλεοπτικού δικτύου Al Jazeera, η πρώτη καταδίκη των οποίων σε ποινές κάθειρξης έως και 10 έτη προκάλεσε την παγκόσμια κατακραυγή.<