Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ακινητοποιηση



Ακινητοποίηση του Τραμ λόγω τεχνικών προβλημάτων

Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στα δρομολόγια του τραμ εξαιτίας τεχνικού προβλήματος με τα βαγόνια να είναι ακινητοποιημένα. Ταλαιπωρία για τους επιβάτες.

 

Η διακοπή στα δρομολόγια του τραμ έγινε εξαιτίας βλάβης στο σύστημα ηλεκτροδότησης των συρμών, καθώς είχαν κοπεί κάποια καλώδια.



Ευρώπη - Ακινητοποίηση όλων των αεροσκαφών Boeing 737 Max 8

Καθηλώνονται σε όλη την Ευρώπη τα αεροσκάφη Boeing 737 Max όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασφάλειας Αεροπορίας τρία 24ωρα μετά την τραγωδία στην Αιθιοπία.

Η συντριβή του συγκεκριμένου τύπου αεροσκάφους με τους 157 νεκρούς την Κυριακή, οδήγησε στην εν λόγω απόφαση.



Ακινητοποίησαν τον κλέφτη και όταν του έβγαλαν την κουκούλα έμειναν άφωνοι

Μπορεί να μοιάζει με ιστορία που έχει ξεπηδήσει από ταινία φαντασίας, το περιστατικό είναι ωστόσο απόλυτα πραγματικό.

Υπάλληλοι πιτσαρίας στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ σταμάτησαν λοιπόν με ηρωισμό και αυταπάρνηση τον ένοπλο που πήγε να τους ληστέψει και όταν έβγαλαν τη μάσκα του αναγνώρισαν τον πρώην διευθυντή τους.



Ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Λάρισας - Τον δράστη ακινητοποίησαν οι πελάτες

Λίγο μετά τις 9 σήμερα το πρωί, ένας 41χρονος άνδρας εισέβαλε σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Λάρισα.

Ο δράστης φώναξε «ληστεία» και κινήθηκε προς τον ταμία, τον οποίο έσπρωξε και κατάφερε να αποσπάσει μικρό χρηματικό ποσό.



Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ακινητοποίησε ληστή

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη ένοπλος, που προσπάθησε να ληστέψει σούπερ-μάρκετ στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.



Τέσσερις αστυνομικοί για να ακινητοποιήσουν την Λουκά (βίντεο)

Επίθεση στον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στο Σύνταγμα, η Ελένη Λουκά.

Μάλιστα, προκειμένου να μην διαταραχθεί η ομαλότητα κατά τη διάρκεια της παρέλασης, τρεις αστυνομικοί έπιασαν την κ. Λουκά και την… κάθισαν κάτω, ενώ πλησίασε και ένας τέταρτος, μιλώντας στον ασύρματο.