Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

ακελ



«Η διδασκαλία της Εκκλησίας είναι ό,τι πιο σύγχρονο και προοδευτικό» - (Απάντηση στον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ)

Φίλτατε μου κ. Γενικέ Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού. Θέλω ευθύς εξ αρχής να διευκρινίσω ότι η παρούσα παρέμβασή μου δεν έχει κίνητρο κομματικό, ούτε τον Αντικομμουνισμό.



Κύπρος: Αυτοπυροβολήθηκε αστυνομικός στα κεντρικά γραφεία του ΑΚΕΛ

Ένας πυροβολισμός ακούστηκε λίγο πριν τις 5:00 το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία του ΑΚΕΛ στη Λευκωσία.



Ο Στ. Μαλάς υποψήφιος του ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές εκλογές

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία να γίνει υποψήφιος του κόμματος στις προεδρικές εκλογές, που θα γίνουν τον προσεχή Φεβρουάριο, στον Σταύρο Μαλά, ο οποίος στηρίχτηκε από το ΑΚΕΛ και το 2013.

Κομματικές πηγές ανέφεραν ότι η υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά «έχει προοπτική νίκης και πολυσυλλεκτικότητα».



Κύπρος: Θα είναι ο Στέλιος Χατζηιωάννου υποψήφιος πρόεδρος με το ΑΚΕΛ;

Πληροφορίες ότι ο Στέλιος Χατζηιωάννου είναι πολύ κοντά στο να «κλείσει» για υποψήφιος πρόεδρος της Κύπρου με το ΑΚΕΛ, μεταδίδει σήμερα η Καθημερινή Κύπρου.



Κύπρος: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ υποστηρίζουν τη διαδικασία της Γενεύης

Οι ηγέτες των δύο μεγαλύτερων κομμάτων της Κύπρου, του δεξιού Δημοκρατικού Συναγερμού και του αριστερού ΑΚΕΛ επέκριναν σήμερα τα μικρά κόμματα του ενδιάμεσου χώρου γιατί ακόμη και τις παραμονές της διάσκεψης της Γενεύης επιδίδονται σε πολεμική εναντίον του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις. 



Εντός Ιανουαρίου συνάντηση Τσαβούσογλου - Κυπριανού

Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για να συναντηθεί με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Όπως είπε ο κ. Κυπριανού, ο Τούρκος υπουργός τον βολιδοσκόπησε για τη συνάντηση μέσω του Τουρκοκύπριου διαπραγματευτή, Οζντίλ Ναμί.