Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

αίτημα



Αίτημα για κατ' αντιπαράσταση εξέταση, καταθέτουν οι συνήγοροι υπεράσπισης του Παπαγγελόπουλου

Στις πέντε το απόγευμα, συνεδριάζει η Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.



ΗΠΑ για Ξηρό: Υβρις στη μνήμη των θυμάτων η απόφαση να αποφυλακιστεί

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα αντιδρά στο αίτημα αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού αντιδρά μέσω ανάρτησης στο Twitter.

Οπως υπογραμμίζει, η αποφυλάκιση του μέλους της 17Ν θα αποτελούε ύβρη  στη μνήμη των θυμάτων.



Τρίτο όχι στο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Απορρίφθηκε για τρίτη φορά  από το τουρκικό δικαστήριο το αίτημα των δύο δικηγόρων για την αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη που από την 1η Μαρτίου κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης μετά τη σύλληψή τους από τουρκικό περίπολο στα ελληνο



Νέο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Νέο αίτημα αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσουν οι δικηγόροι του Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη που κρατούνται εδώ και περίπου 80 ημέρες χωρίς να έχει συνταχθεί ακόμα κατηγορητήριο εναντίον τους στις φυλακές της Αδριανούπολης.



Απορρίφθηκε και το τρίτο αίτημα αποφυλάκισης των δύο ελλήνων στρατιωτικών

 

Στις φυλακές της Αδριανούπολης παραμένουν οι Έλληνες στρατιωτικοί, με σημερινή απόφαση του Τούρκου δικαστή, όπως μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ.

Οι δικηγόροι του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη ζήτησαν σήμερα την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών, αλλά το αίτημά τους απορρίφθηκε.



Αίτημα 36 ευρωβουλευτών να δοθεί άσυλο στη Μαρία Εφίμοβα

Κοινό αίτημα για να χορηγηθεί άσυλο από τις ελληνικές αρχές στη Μαρία Εφίμοβα, η οποία έχει αναφερθεί ως μάρτυρας στην υπόθεση της δολοφονίας της δημοσιογράφου Ντάφνι Καρουάνα Γκαλίθια, στη Μάλτα, διατύπωσαν 36 ευρωβουλευτές με πρωτοβουλία του Στέλιου Κούλογλου.