Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

airbus



Για ποιο λόγο οι Τούρκοι βύθισαν ένα αεροπλάνο στο βόρειο Αιγαίο;

Ένα επιβατηγό αεροσκάφος Airbus A330 ρίχτηκε την Παρασκευή στη θάλασσα στη βορειοδυτική Τουρκία προκειμένου να ενισχυθεί ο καταδυτικός τουρισμός της περιοχής.



Η Airbus προετοιμάζεται για ένα Brexit χωρίς συμφωνία

Η ευρωπαϊκή Airbus προετοιμάζεται για ένα Brexit χωρίς συμφωνία, θεωρώντας κάτι τέτοιο ως το «βασικό» της σενάριο, εν μέσω πολιτικής καταιγίδας για το σχέδιο συμφωνίας για το διαζύγιο Λονδίνου-Βρυξελλών, σύμφωνα με σημείωμα προς τους εργαζομένους της εταιρίας το οποίο είδε το Reuters.



Συγκλονιστικές εικόνες από την αποτυχημένη προσγείωση Airbus. Δείτε το βίντεο

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από την αποτυχημένη προσγείωση Airbus τηs Air France.

Οι άνεμοι στο αεροδρόμιο του Μπέρμινγκχαμ ήταν τόσο ισχυροί την προηγούμενη εβδομάδα ώστε το Airbus A319 της Αir France ξέφυγε από την πορεία του και κινδύνεψε να βρεθεί έξω από τον διάδρομο προσγείωσης.



Για πρώτη φορά απογειώνεται η "φάλαινα" της Airbus

Πρώτη πτήση την Πέμπτη για το Beluga XL της Airbus.

To τεράστιο αεροσκάφος απογειώθηκε για ένα δοκιμαστικό ταξίδι μπροστά στα μάτια χιλιάδων ατόμων στην Τουλούζη.

Το αεροπλάνο... υπερ-μεταφορέας είναι ένα από τα μεγαλύτερα υπάρχοντα αεροσκάφη, έξι μέτρα μακρύτερο και ένα μέτρο πλατύτερο από τον προκάτοχό του, το BelugaST.



Airbus: Δείτε τον πρώτo αυτόματo εναέριο ανεφοδιασμό με μεγάλα αεροσκάφη

Η Airbus Defense and Space πραγματοποίησε επίδειξη αυτόματου εναέριου ανεφοδιασμόυ (A3R) με μεγάλο αεροσκάφος δέκτη, που πρόκειται για παγκόσμια πρωτιά για την εταιρεία καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί.



Έπεσαν οι υπογραφές μεταξύ Airbus και Aegean

Έπεσαν οι υπογραφές του τελικού deal μεταξύ της Aegean Airlines και της Airbus για την προμήθεια 42 νέων αεροσκαφών Α320 neo, ύψους 5 δισ. δολάρια.