Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

air condition



Τουρκία: Έκρηξη air condition «ισοπέδωσε» γειτονιά (ΦΩΤΟ)

Ένα κλιματιστικό το οποίο εξερράγη σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή Ορχανγκάζι της Μπούρσα της Τουρκίας ήταν ικανό για να μετατρέψει όλη τη γειτονιά να μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.



Νόσος των Λεγεωνάριων: Προσοχή στα συμπτώματα της ασθένειας από τα air condition!

Η νόσος των λεγεωνάριων είναι μια σοβαρή μορφή πνευμονίας. Μια εκτεταμένη φλεγμονή των πνευμόνων που προκαλείται συνήθως από μόλυνση με ένα βακτήριο γνωστό legionella.



Πονόλαιμος από το air condition; Tι μπορείτε να κάνετε!

Το air condition μπορεί να είναι απαραίτητο το καλοκαίρι, μπορεί όμως και να προκαλέσει ορισμένα προβλήματα.

Ένα από τα συχνότερα είναι ο ερεθισμένος λαιμός, με ή χωρίς φλεγμονή, που πολλές φορές περιγράφεται σαν να έχουμε καταπιεί αγκάθια.



Air condition: Τι να κάνετε για τον πόνο και το «πιάσιμο»

Ο υδράργυρος έχει ανέβει ακόμα πολύ και οι υψηλές θερμοκρασίες μέσα στην ημέρα, από το πρωί, έως το βράδυ, σε συνδυασμό με τον ελλιπή ρουχισμό, αφήνουν τους μυς έκθετους σε κρύα ρεύματα και αέρα.



Νόσος των air condition: Γιατί έχει σημάνει συναγερμός. Ποια τα συμπτώματα

Η θανατηφόρα Νόσος των Λεγεωνάριων «παραμονεύει» στα συστήματα ύδρευσης πολλών κτηρίων και κυρίως νοσοκομείων, θέτοντας σε κίνδυνο τους πιο ευάλωτους ασθενείς, ανέφεραν αξιωματούχοι υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ.
 


Καθαρίστε μόνοι σας το κλιματιστικό

Τα φίλτρα του air condition συσσωρεύουν σκόνη, μικρόβια και βακτηρίδια τα οποία, εφόσον εισπνευσθούν, μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία τη δική σας και των παιδιών σας.