Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αιματοκύλισμα



Βίντεο με τον Τσετσένο τζιχαντιστή που αιματοκύλησε το Παρίσι ανέβασε το ISIS

H οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου εμφανίζεται ένας νεαρός άνδρας ο οποίος παρουσιάζεται ως ο δράστης της επίθεσης και ορκίζεται πίστη στην τζιχαντιστική οργάνωση.

 



Σύλληψη άνδρα που σχεδίαζε πρωτοχρονιάτικο μακελειό στη Μελβούρνη

Ένας άνδρας 20 ετών συνελήφθη στην Αυστραλία κατηγορούμενος για συμμετοχή στον σχεδιασμό μιας τρομοκρατικής ενέργειας στη Μελβούρνη, το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

«Ο συλληφθείς υπάρχουν υποψίες ότι εμπλέκεται στον σχεδιασμό μιας τρομοκρατικής επίθεσης στη Μελβούρνη το βράδυ της (παραμονής της) Πρωτοχρονιάς», ανέφερε η αστυνομία στην Πολιτεία Βικτόρια.



Βρετανία: Έφηβος τζιχαντιστής ήθελε να αιματοκυλίσει συναυλία του Justin Bieber

Ένας έφηβος από τη Βρετανία καταδικάστηκε σήμερα διότι σχεδίαζε να παρασύρει με το αυτοκίνητό του πλήθος ανθρώπων στην πρωτεύουσα της Ουαλίας, το Κάρντιφ. 



Τρόμος από τις αποκαλύψεις τρομοκράτη για τη δράση του ISIS

Οι τρομοκράτες της Καταλονίας επιβεβαίωσαν τα σχέδιά τους και αποκάλυψαν τον τρόπο δράσης τους.



Αιματοκύλισμα στο Σινά

Τουλάχιστον 23 Αιγύπτιοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι τουλάχιστον 26 τραυματίστηκαν σε δύο επιθέσεις με αυτοκίνητα παγιδευμένα με εκρηκτικές ύλες σε σημεία ελέγχου στο βόρειο τμήμα του Σινά, δήλωσαν πηγές προσκείμενες στις υπηρεσίες ασφαλείας.



Βίντεο: Ο Μακελάρης του Λονδίνου λίγα μέτρα απόσταση από το σημείο που προκάλεσε το αιματοκύλισμα...

Κάτι παραπάνω από γνωστός στις βρετανικές αρχές και ειδικότερα στη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, ήταν ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο.