Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αιματηρή επίθεση



Αφγανιστάν: Αιματηρή επίθεση Ταλιμπάν σε στρατιωτικό φυλάκιο

Αιματηρή επίθεση διέπραξαν Ταλιμπάν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης σε στρατιωτικό φυλάκιο στη βόρεια επαρχία Μπαγκλάν του Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιωματούχους της επαρχίας, τουλάχιστον 44 Αφγανοί αστυνομικοί και στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους.



Η σύζυγος του μακελάρη στο Λονδίνο λύνει τη σιωπή της – Τι δήλωσε για την αιματηρή επίθεση

Η σύζυγος του του μακελάρη του Λονδίνου, Καλίντ Μασούντ, που σκότωσε τέσσερις ανθρώπους κοντά στο βρετανικό κοινοβούλιο την περασμένη εβδομάδα δήλωσε σήμερα πως καταδικάζει πλήρως την επίθεση και εξέφρασε τη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων και στους τραυματίες.

 



Αιματηρή επίθεση σε δικαστήρια στη Δαμασκό - Τουλάχιστον 25 νεκροί

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα όταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά που έφερε στο κτίριο του δικαστικού μεγάρου στη Δαμασκό, όπως μετέδωσε το συριακό πρακτορείο SANA, επικαλούμενο τις πρώτες πληροφορίες.



Επτά συλλήψεις για την αιματηρή επίθεση στην Τουρκία

Επτά ύποπτοι έχουν συλληφθεί σχετικά με τη βομβιστική επίθεση κατά του λεωφορείου που μετέφερε στρατιωτικούς στην Καισάρεια,

 

σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών.



70χρονος ο δράστης της αιματηρής επίθεσης σε σούπερ μάρκετ στο Παρίσι

Ένας 70χρονος άνοιξε πυρ για άγνωστο προς το παρόν λόγο και τραυμάτισε σοβαρά δύο ανθρώπους κοντά σε ένα σουπερμάρκετ στην περιφέρεια του Παρισιού, γνωστοποίησε η γαλλική αστυνομία.



Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την αιματηρή επίθεση στη Μινεσότα

Ο εκτελεστής των επιθέσεων με μαχαίρι χθες στη Μινεσότα ήταν μαχητής του Ισλαμικού Κράτους», μετέδωσε το πρακτορείο, τονίζοντας πως ενεργούσε «ανταποκρινόμενος στις εκκλήσεις του ΙΚ να στοχεύσουν τα μέλη του κατά των υπηκόων χωρών που ανήκουν στη συμμαχία των Σταυροφόρων».