Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

αίματα



Survivor 2: Τραυματίστηκε η Δαλάκα! Βγήκε με αίματα από την πισίνα

Νέος τραυματισμός, αλλά ευτυχώς όχι σοβαρός, για την Κατερίνα Δαλάκα η οποία στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor χτύπησε τόσο που βγήκε μέσα στα αίματα από την πισίνα.



Τρόμος στον αέρα. Άρχισε να ουρλιάζει μέσα στα αίματα (Βίντεο)

Ένας μεθυσμένος Ρώσος αναστάτωσε πτήση της αεροπορικής εταιρίας Red Wings από την Μόσχα προς την Αττάλεια της Τουρκίας.

Καταγράφηκε σε βίντεο από συνεπιβάτες του να είναι φανερά ζαλισμένος, ενώ από το κεφάλι του έτρεχε αίμα, λερώνοντας τα ρούχα του.



Αλλος άνθρωπος ο Ομράν: Δείτε το παιδάκι με το απεγνωσμένο βλέμμα μετά την επίθεση στην Συρία (Φωτό+Βίντεο)

Το γεμάτο απόγνωση πρόσωπό του, το δυνατό του βλέμμα έγιναν σύμβολα της κατάστασης που βιώνουν τα παιδιά στην Συρία: Ο μικρός Ομράν, καθισμένος στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου, λίγη ώρα αφότου είχε βομβαρδιστεί το σπίτι του στο υπό πολιορκία Χαλέπι, δημοσιεύθηκε σε όλα τα μέσα ενημέρωσης του κόσμου και είναι μια από τις πιο ισχυρές φωτογραφίες των παθών των ανθρώπων εκεί. 



Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης στον Παπαδήμο: «Άκουσα μία πολύ δυνατή έκρηξη. Είδα ανθρώπους με αίματα»

«Ενώ πήγαινα με τη μηχανή μου και κατευθυνόμουν προς την 3ης Σεπτεμβρίου άκουσα μία πολύ δυνατή έκρηξη και ξαφνικά κόσμο να τρέχει προς 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη. Φοβήθηκα να πλησιάσω πολύ κοντά, αλλά είδα από απόσταση ένα σκούρο αυτοκίνητο με εμφανή τα σημάδια έκρηξης.



Survivor: Χτύπησε με το κεφάλι σε βράχο ο Χρανιώτης! Γέμισε αίματα το πρόσωπό του!

Ατύχημα στο Survivor είχε ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός βούτηξε στη θάλασσα και χτύπησε το κεφάλι του σε έναν βράχο.



Συγκλονίζει ο άνθρωπος που βρήκε τη Βασιλική Πλεξίδα: "Ηταν χτυπημένη και μέσα στα αίματα. Μου είπαν κάθε 5 λεπτά να της μιλάω"

Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε ο άνθρωπος που βρήκε ζωντανή την μοναδική επιζήσασα από την συντριβή του ελικοπτέρου στο Σαραντάποροτης Ελασσόνας, στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο 4 αξιωματικοί.