Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

Άχλα



Άνδρος: Φωτιά στην περιοχή Άχλα

Πυρκαγιά μαίνεται στην Άνδρο, σε χαμηλή βλάστηση στα Άχλα. Οι άνεμοι που πνέουν είναι ισχυροί, 5-7 μποφόρ, όμως όπως έχει γίνει γνωστό από την περιοχή δεν απειλείται οικιστικό κομμάτι. 



Η Ελένη Μενεγάκη έφυγε για Άνδρο (βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της το απόγευμα της Παρασκευής έφτασε στη Ραφήνα με τον οδηγό της...



Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε οn air για τον Ματέο

Λεπτομέρειες για το πώς περνάει με την οικογένειά της στην Άνδρο τα Σαββατοκύριακα περιέγραψε on air η Ελένη Μενεγάκη, κάνοντας παράλληλα και μία αποκάλυψη!



H νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από την Άνδρο

Μετά από μια κουραστική εβδομάδα, γεμάτη δουλειά και εντάσεις, αφού η Ελένη Μενεγάκη είχε την περασμένη Δευτέρα πρεμιέρα, η παρουσιάστρια, αποφάσισε να δραπετεύσει για το Σαββατοκύριακο για τον αγαπημένο της προορισμό την Άνδρο.



Η Ελένη Μενεγάκη μαζεύει... ελιές στα Άχλα!

Στην Άνδρο βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη από εχθές το απόγευμα. Ανέβασε μάλιστα και φωτογραφία από το πλοίο μαζί με τις θαυμάστριές της!

Μία από τις αγαπημένες ασχολίες της παρουσιάστριας  στον προσωπικό της παράδεισο είναι το μποστάνι της. Σήμερα μοιράστηκε φωτογραφίες από τις ελιές της, τις οποίες μαζεύει μόνη της!

 



“Δεν θα δώσεις ευρώ τσακιστό”! Ξέσπασε η μάνα της Ελένη για τα σχέδια επένδυσης στα Άχλα!

Τα είχε σχεδιάσει όλα στο μυαλό της. Μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Μάλιστα, ήταν έτοιμη να κάνει το βήμα, όμως τελικά αντί γι' αυτό, αφού ξαναζύγισε τα πράγματα, αποφάσισε να κάνει πίσω. Η απόφαση δεν ήταν ολοκληρωτικά δική της.