Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

αχεπα



Εκτός διασωλήνωσης η 17χρονη που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ με κορονοιό

Βγήκε από την αναπνευστική υποστήριξη  η 17χρονη που νοσηλεύεται με κορονοϊό στο ΑΧΕΠΑ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η κατάσταση της υγείας της παραμένει σταθερή και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε σε απλό δωμάτιο του νοσοκομείου.

Από τα νεότερα δεδομένα, φαίνεται πως δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.



Κορωνοϊός: Από το Σάββατο θα δέχεται ξανά κρούσματα το ΑΧΕΠΑ

Από το Σάββατο θα αρχίσει να δέχεται ξανά επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Νοσοκομείου λειτουργεί κανονικά η Α Παθολογική Κλινική του ΑΧΕΠΑ απλώς δεν δέχεται νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 λόγω της εμφάνισης 14 κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.



Κρίσιμη η κατάσταση της 17χρονης που νοσηλεύεται διασωληνωμένη από κορονοιό στο ΑΧΕΠΑ

Συναγερμός στους επιστήμονες για την εξάπλωση του κορονοϊού και κυρίως για την ηλικιακή κατανομή των νέων κρουσμάτων.

Όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στους 23 διασωλημένους ασθενείς, βρίσκεται και ένα ανήλικο κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη.



Βέροια: Γέννησε 39χρονη θετική στον κορονοϊό

Γέννησε τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης η 39χρονη από τη Βέροια που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Το βρέφος, ένα κοριτσάκι βάρους 3,2 κιλών, υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο ήταν αρνητικό και αναμένεται το δεύτερο αποτέλεσμα του μοριακού ελέγχου από το Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ».



Θεσσαλονίκη: 20 ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύονται σε ΑΧΕΠΑ και Παπανικολάου

Στους 20 ανέρχονται οι ασθενείς οι οποίοι έχουν νοσήσει από κορoνοϊό και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία αναφοράς της Θεσσαλονίκης.

Παρά τις σημερινές δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος έκανε λόγο για οκτώ νοσηλευόμενους ασθενείς με κορoνοϊό στη Θεσσαλονίκη, ο αριθμός τους είναι σχεδόν διπλάσιος, αναφέρει το voria.gr.



«Καθαρά» τα όπλα των δύο ληστών στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης

«Καθαρά» είναι τα δύο πιστόλια που βρέθηκαν στην κατοχή του 35χρονου και του 41χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019, από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, αμέσως μετά την ληστεία που διέπραξαν, σε χρηματαποστολή, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.