Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αγρυπνια



Φωτορεπορτάζ ope.gr: Υποδοχή Τιμίας Κάρας Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου..

Την Τιμία Κάρα του Οσίου και θεοφόρου πατρός Εφραίμ του Κατουνακιώτου υποδέχτηκαν σήμερα στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ο Καθηγούμενος της Μονής Γέρων Εφραίμ και η πέ



ΣΗΜΕΡΑ: Ζωντανά από την Pemptousia TV η εορτή της Υπαπαντής από το Βελιγράδι

Στο Βελιγράδι θα βρεθεί την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου, η ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia TV προκειμένου να μεταδώσει σε ζωντανή σύνδεση την Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Υπαπαντής, με το παλαιό εορτολόγιο, στις 21:00, από τον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Βελιγραδίου.



Πανήγυρις Οσίου Ιωσήφ Ησυχαστού, Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου (2022)

Στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου εορτάσθηκε φέτος την 16η Αυγούστου (π.Ε.), για τρίτη φορά μετά την επίσημη αναγραφή στο αγιολόγιο της Εκκλησίας από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, η μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός Ιωσήφ του Ησυχαστού.



Πανηγυρική αγρυπνία προς τιμήν των Αγίων Κτητόρων της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Πανηγυρική αγρυπνία προς τιμήν των Αγίων Κτητόρων της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου τελέστηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2021.



Η Ιερά Αγρυπνία που συγκίνησε χιλιάδες Ορθοδόξους από ολόκληρον τον κόσμο

Πάνω από 60 χώρες και χιλιάδες ακροατών αγρύπνησαν με τους Βατοπαιδινούς Πατέρες σε απευθείας σύνδεση με το Άγιο Όρος, κατά την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου προς Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021. Το Ορθόδοξο Διαδικτυακό Ραδιόφωνο PemptousiaFm μετέδωσε ζωντανά από το Καθολικό της Ι.Μ.Μ.



Πάνω από 60 χώρες και χιλιάδες κόσμου στην Αγιορείτικη Αγρυπνία

Πάνω από 60 χώρες και χιλιάδες ακροατών αγρύπνησαν χθες με τους Βατοπαιδινούς Πατέρες σε μια απευθείας σύνδεση με το Άγιο Όρος. Το Ορθόδοξο Διαδικτυακό Ραδιόφωνο PemptousiaFm μετέδωσε ζωντανά από το Καθολικό της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, την Ιερά Αγρυπνία για την εορτή των Χριστουγέννων με το παλαιό εορτολόγιο, κατά την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου προς Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021.