Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

αγριος



"Άγριος Σπόρος" στο Θέατρο Επί Κολωνώ

Κοινωνικό δράμα με πικρό χιούμορ στο παρακμιακό πλαίσιο ενός ελληνικού επαρχιακού τοπίου. Ένα τοπίο όπου η ανυπακοή σε διατάξεις και νόμους αποτελεί καθημερινή άσκηση επιβίωσης, όπου οι τυχόν κατηγορούμενοι δεν κατανοούν ποτέ με ακρίβεια τους λόγους για τους οποίους κατηγορούνται και όπου οι προκαταλήψεις, όπως όλων μας άλλωστε, μετατρέπουν μισές αλήθειες σε ακράδαντα κατηγορητήρια.



Άγριος ξυλοδαρμός στην Πάτρα - Τέσσερα κορίτσια έστειλαν στο νοσοκομείο συμμαθήτριά τους

Μία  απίστευτη υπόθεση ξυλοδαρμού μαθήτριας απο 4 συμμαθητριές της, ήρθε στο φώς απο τα τοπικά Μέσα της Πάτρας.

O ξυλοδαρμος της 20χρονης μαθήτριας του 6ου ΕΠΑΛ , όπως αναφέρει το Patras Τimes, σημειώθηκε μισή ώρα μετά τη 1.00 το μεσημέρι σήμερα.



Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 30χρονος στο Ρέθυμνο

Μόνο δολοφονική μπορεί να χαρακτηριστεί η επίθεση σε βάρος ενός 30χρονου το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής στην παλιά πόλη.



Άγριος τσακωμός Βλάχου-Οικονόμου σε κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ

Άγριος τσακωμός εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Βλάχο και τον Βασίλη Οικονόμου στην κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Σαρωνικού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ΟΝΝΕΔίτης που είχε το μικρόφωνο της εκδήλωσης κάλεσε τον Βασίλη Οικονόμου να μιλήσει βασιζόμενος στο ότι ως βουλευτης Επικρατείας, προηγείται στη σειρά.



Αγριος καβγάς Φώφης - Βενιζέλου. Όλοι οι διάλογοι

Μάρτυρες μιας άγριας αντιπαράθεσης μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Φώφης Γεννηματά έγιναν πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Κάραβελ όπου συνεδρίασαν το Σάββατο η Κοινοβουλευτική Ομάδα και το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.



Στο νοσοκομείο 51χρονος μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Σε κακή κατάσταση διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας ένας 51χρονος Έλληνας, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε με απίστευτη βιαιότητα από δυο άνδρες σε συνοικία της πόλης για λόγους που δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη από τους αστυνομικούς.