Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

αγριογούρουνο



Απίστευτο και όμως αληθινό:Μεγάλο αγριογούρουνο κόβει βόλτες στο κέντρο του Λουτρακίου

Μεγάλο αγριογούρουνο κόβει βόλτες στο κέντρο του Λουτρακίου

To μεγάλο αγριογούρονο εντοπίστηκε στο πάρκο επί της οδού 28ης Οκτωβρίου και κατευθύνθηκε προς την Καποδιστρίου, σύμφωνα με το loutrakiblog.gr



Διαρρήκτης τραυματίστηκε από αγριογούρουνο ενώ κρυβόταν από τους αστυνομικούς

Επίθεση από αγριόχοιρο δέχτηκε ένας 28χρονος άνδρας, ενώ κρυβόταν σε πυκνόφυτο λόφο, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.



Αγριογούρουνο έκανε βόλτα μέσα στην Λαμία - Το τραυμάτισε αυτοκίνητο

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα να βλέπει κανείς ένα αγριογούρουνο να κάνει βόλτες μέσα σε μια πόλη.

Με αυτό το παράξενο θέαμα όμως βρέθηκαν αντιμέτωποι αρκετοί κάτοικοι της Λαμίας, οι οποίοι αντίκρισαν το ζώο εχθές το βράδυ να προσπαθεί να διασχίσει τη Λεωφόρο Καλυβίων.



Σύγκρουση αυτοκινήτου με αγριογούρουνο στην Βοιωτία

Το τροχαίο συνέβη στην δρόμο Ορχομενού – Κάστρου μετά την διασταύρωση του Παύλου και δεν ήταν το πρώτο καθώς στην ίδια περιοχή έχουν γίνει και άλλα τροχαία με αγριογούρουνα το τελευταίο διάστημα.



Το βίντεο με το αγριογούρουνο που σόκαρε το διαδίκτυο

Αν ο γκοτζίλα ήταν ένα αγριογούρουνο, τότε μάλλον θα ήταν όπως το... τέρας που τράβηξε σε βίντεο ανύποπτος διαβάτης που το ανακάλυψε να ψάχνει για τροφή σε έναν κάδο σκουπιδιών.



Θρήνος για τον επιχειρηματία. Σκοτώθηκε από αγριογούρουνο στην Αθηνών – Λαμίας

Ένα αγριογούρουνο το οποίο είχε χτυπήσει και σκοτώσει προπορευόμενο όχημα έγινε παγίδα θανάτου στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας για έναν 49χρονο επιχειρηματία από τα Καμμένα Βούρλα που ταξίδευε για την Αθήνα.