Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

αγριογούρουνα



Κυνηγός σκότωσε από λάθος τον αδερφό του στη διάρκεια του κυνηγιού

Ο κυνηγός που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο αδερφό του, ανέφερε στους διασώστες της Πυροσβεστικής τα συνέβησαν χθες Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στην περιοχή της Φουρνάς Ευρυτανίας.



Προσοχή στα αγριογούρουνα στον Διόνυσο! Οδηγίες του δήμου

Οδηγίες προς τους πολίτες εξαιτίας της συχνής εμφάνισης αγριογούρουνων αναγκάστηκε να εκδώσει ο Δήμος Διονύσου, Αττικής.



Αγριογούρουνα έκαναν βόλτες σε κεντρικό δρόμο των Τρικάλων

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Τρίκαλα όταν κοπάδι αγριογούρουνων εθεάθη να «κόβει» βόλτες σε κεντρικά σημεία της πόλης των Τρικάλων, ενώ συχνές είναι οι εμφανίσεις πολλών ζώων σε αρκετά σημεία κι άλλων περιοχών της Π.Ε. Τρικάλων.



Οδηγοί κινδυνεύουν από αγριογούρουνα που πετάγονται στους δρόμους της Φθιώτιδας

Νύχτα τρόμου για δύο οδηγούς ΙΧ που κινούνταν στην ευθεία Λιανοκλαδίου - Λουτρών Υπάτης και βρέθηκαν ταυτόχρονα αντιμέτωποι με ένα κοπάδι από αγριογούρουνα.



Βελεστίνο: Τρένο ακινητοποιήθηκε λόγω αγριογούρουνων

Μία απίστευτη ταλαιπωρία πέρασαν οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας Λάρισα – Βόλος, όταν τα ξημερώματα το τρένο έπεσε πάνω σε ένα κοπάδι αγριογούρουνων.

Το πρώτο τρένο της γραμμής που αναχωρεί τα ξημερώματα από την Λάρισα, έπεσε στο ύψος του Βελεστίνου επάνω σε ένα κοπάδι αγριογούρουνων.



Απίστευτο! Ψάρευαν συναγρίδες στο Ιόνιο και βρήκαν μεσοπέλαγα αγριογούρουνα! - Δείτε το βίντεο

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τρεις ερασιτέχνες ψαράδες από την Ηλεία όταν στην διάρκεια του ψαρέματος στο Ιόνιο συνάντησαν μεσοπέλαγα δύο αγριογούρουνα να κολυμπούν δίπλα από τη βάρκα τους.