Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Αγόρια



Βρέθηκαν τα δύο αγόρια που αναζητούνταν στην Κύπρο

Εντοπίστηκαν τα δύο αγόρια που αναζητούνταν από το πρωί της Τρίτης στη Λάρνακα. Σύμφωνα με την κυπριακή αστυνομία, είναι καλά στην υγεία τους.



Ο Μακρόν επαναφέρει την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία

Η γαλλική κυβέρνηση εισήγαγε σχέδιο επαναφοράς μιας μορφής υποχρεωτικής θητείας των νέων, ηλικίας 16 ετών, στις ένοπλες δυνάμεις.



Καστοριά! Εξαφανίστηκαν τρία ανήλικα αγόρια

Τα τρία 16χρονα αγόρια αγνοούνται από την Τετάρτη στην Καστοριά. Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (9/5/2018) εξαφανίστηκαν από την Καστοριά, οι Ναζίμπ Μπαρατί, Τζαφάρ Μαλεκί και Μουσταφά Γιουσεφαζαντέχ 16 ετών και οι τρεις.



Βρετανία: 12χρονος και 15χρονος τραυματίστηκαν από σφαίρες στο Λονδίνο

Δύο αγόρια ηλικίας 12 και 15 ετών τραυματίστηκαν από σφαίρες σήμερα το μεσημέρι στο Λονδίνο, όπου καταγράφεται σημαντική αύξηση του αριθμού των ανθρωποκτονιών και των επιθέσεων, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τους δύο έφηβους εντόπισαν αστυνομικοί λίγο αφότου τραυματίστηκαν από πυρά σε διαφορετικές περιοχές της κοινότητας του Χάροου, στο βορειοδυτικό Λονδίνο. 



Η πιο τραγική selfie: Φωτογραφίζονται ενώ πίσω τους πνίγεται ο φίλος τους

Κατά καιρούς οι selfies έχουν «κατηγορηθεί» για θανάτους ατόμων που πλήρωσαν με τη ζωή τους την προσπάθειά τους να πάρουν την καλύτερη δυνατή πόζα ώστε στη συνέχεια να μαζέψουν like και share.

Η φωτογραφία, όμως, των νεαρών Ινδών που φωτογραφίζονται μέσα σε ποτάμι ενώ πίσω τους ένας άλλος φίλος τους πνίγεται ξεπερνάει κάθε όριο.



Κωνσταντινούπολη: Σάλος με σχολείο που στην καντίνα έχει ξεχωριστές ουρές για κορίτσια και αγόρια!

Δύο πινακίδες που τοποθετήθηκαν σε καντίνα γυμνασίου της Κωνσταντινούπολης προκάλεσαν σάλο στα social media, όταν χρήστες τις φωτογράφισαν και τις ανάρτησαν στο διαδίκτυο μαζί με τον κανονισμό του σχολείου.