Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Άγκελα Μέρκελ



Καθιστή στην ανάκρουση των εθνικών ύμνων η Μέρκελ για... προστασία από το τρέμουλο (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άγκελα Μέρκελ υποδέχθηκε μετά τιμών τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όπως φαίνεται… προσέχει για να έχει μετά τα περιστατικά με το τρέμουλο!

Με την προβλεπόμενη για αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων που επισκέπτονται για πρώτη φορά το Βερολίνο, απόδοση τιμών, έγινε δεκτός από την γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.



Επόμενη στάση Μητσοτάκη το Βερολίνο για τα πλεονάσματα

Το πρώτο βήμα για την ενίσχυση της εικόνας αυτοπεποίθησης και αξιοπιστίας της χώρας έγινε στο Παρίσι και επόμενος σταθμός για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αποτελεί το Βερολίνο, όπου στις 29 Αυγούστου θα έχει συνάντηση με την καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ, με βασικό αντικείμενο την οικονομία.



«Βόμβα» Σόιμπλε: Η εξουσία της Μέρκελ δεν είναι πια αδιαμφισβήτητη

Ο πρόεδρος της γερμανικής Βουλής Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κάνει λόγο για ενδεχόμενο σημαντικών ανακατατάξεων μετά τις τοπικές εκλογές στη Βαυαρία και την Έσση, απευθύνοντας σαφή προειδοποίηση για τη σταθερότητα της εξουσίας Μέρκελ.



«Άδειασμα» από Βερολίνο για τι συντάξεις: «Εικασίες» τα δημοσιεύματα περί μη περικοπής

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών παραπέμπει στα ευρωπαϊκά όργανα ως αρμόδια για θέματα του ελληνικού προϋπολογισμού. Η καγκελαρία δεν σχολιάζει δημοσιεύματα ότι η Αγκελα Μέρκελ προσεγγίζει θετικά το ελληνικό αίτημα.



Δείτε live την κοινή συνέντευξη Τύπου των Άγκελα Μέρκελ και Μπαράκ Ομπάμα στο Βερολίνο.

Δείτε live την κοινή συνέντευξη Τύπου των Άγκελα Μέρκελ και Μπαράκ Ομπάμα στο Βερολίνο.

 

 



Αγρίεψε η Μέρκελ: Έδωσε εντολή στον Σοίμπλε να κλείσει άμεσα η ελληνική αξιολόγηση

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung, η Άγκελα Μέρκελ έδωσε εντολή στον Σοίμπλε να κλείσει άμεσα το ελληνικό ζήτημα και να εκταμιευτεί τάχιστα η εκταμίευση της σωτήριας δόσης που θα αποτρέψει την χρεοκοπία της Ελλάδας.