Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

Αγιος Παντελεήμονας



Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στον Άγιο Παντελεήμονα -171 προσαγωγές και 54 συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών

Η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε επιχείρηση «σκούπα» στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.



Καταδίωξη άνδρα στον Άγιο Παντελεήμονα: Έπεσε σε σταθμευμένα οχήματα, χτύπησε πεζό και εμβόλισε αστυνομικό

Καταδίωξη σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 7 Μαρτίου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα με Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να προσπαθούν να πιάσουν έναν δράστη αλβανικής υπηκοότητας.



Αιματηρή ληστεία στον Άγιο Παντελεήμονα – Μαχαίρωσε 39χρονο αλλοδαπό στην κοιλιά για να του αρπάξει το κινητό

Το βράδυ της Δευτέρας (4/3) σημειώθηκε αιματηρή ληστεία στον Άγιο Παντελεήμονα με έναν 39χρονο από την Σομαλία να δέχεται χτύπημα στην κοιλιά από μαχαίρι.



38χρονος μπήκε σε ψιλικατζίδικο στον Άγιο Παντελεήμονα για να το ληστέψει και μαχαίρωσε τον υπάλληλο

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 38χρονος μετανάστης ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα ληστείας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.



Συνελήφθη 25χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στον Άγιο Παντελεήμονα – Κατασχέθηκαν πάνω από 28 κιλά κάνναβης

Συνελήφθη τη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου το πρωί στον Άγιο Παντελεήμονα, κατά τη διάρκεια επιχειρησιακών δράσεων της Αστυνομίας για την πρόληψη και αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών στο κέντρο της Αθήνας, ένας 25χρονος αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, παράβαση του νόμου περί όπλων και πλαστογραφία.



27 Ιουλίου: Εορτή του Αγίου Παντελεήμονος

Τη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος τιμά σήμερα, 27 Ιουλίου, η Εκκλησία μας. Ο Άγιος Παντελεήμων (Παντελέων το πρότερον όνομα) καταγόταν από τη Νικομήδεια της Μικράς Ασίας και έζησε στα χρόνια του Μαξιμιανού (286 – 305 μ.Χ.).