Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Αγιος Παισιος



Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Άγιο Παΐσιο βρίσκεται στο Άγιο Όρος

Ο ηθοποιός Προκόπης Αγαθοκλέους, ο οποίος θα υποδυθεί τον Άγιο Παΐσιο στην σειρά “Άγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό“, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ενώ βρίσκεται στο Άγιο Όρος λίγες μέρες πριν την έναρξη των γυρισμάτων.



Νικήτας Τσακίρογλου: Οι παραγωγές για τον Άγιο Παΐσιο και τον Άγιο Νεκτάριο άνοιξαν δρόμους

«Σημεία και άνθρωποι» με καλεσμένο τον Νικήτα Τσακίρογλου.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και δάσκαλος του θεάτρου Νικήτας Τσακίρογλου μιλάει στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη για τη συμμετοχή του στη ταινία «Man of God (Ο Άνθρωπος του Θεού)» και στη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» και τονίζει ότι τέτοιες παραγωγές τις έχει ανάγκη το κοινό.



Σουρωτή: Λαϊκό προσκύνημα στην κάρα του Αγ. Αρσενίου (ΦΩΤΟ / ΒΙΝΤΕΟ)

Με κατάνυξη περιμένουν καρτερικά κάθε μέρα εκατοντάδες πιστοί για να προσκυνήσουν τον Τάφο του Αγίου Παϊσίου που βρίσκεται στη γυναικεία Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.



Αυλαία σήμερα για τον πρώτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» – Τι θα δούμε στο 9ο επεισόδιο

Ο πρώτος κύκλος της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», παραγωγής του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό, ολοκληρώνεται σήμερα, στις 22:30 στο MEGA.



Την Πέμπτη το τελευταίο επεισόδιο του Α’ Κύκλου της σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» – Τι θα δούμε

Ο α΄ κύκλος της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό, ολοκληρώνεται την Πέμπτη 7 Απριλίου, στις 22:30 στο MEGA.



Σειρά Άγιος Παΐσιος: Από το μέτωπο του Εμφυλίου στο Άγιον Όρος – Το μεγάλο δίλημμα και η απόφαση – Σήμερα το 8ο επεισόδιο

Με την προβολή του όγδοου επεισοδίου, στις 22:30 από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, συνεχίζεται σήμερα η ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», η οποία έχει κατακτήσει το κοινό από την ήμερα που έκανε πρεμιέρα.