Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

αγιοι θεοδωροι



Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας: Νεκρή 40χρονη γυναίκα από φωτιά σε σπίτι

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα 40 ετών από φωτιά σε σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα σε σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας με τραγική κατάληξη.



Φωτιά τώρα στους Αγίους Θεοδώρους, διακοπή δρομολογίων του προαστιακού

Μικρής έκτασης φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε πρανές, μεταξύ της εθνικής οδού και του προαστιακού, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Λόγω της φωτιάς,η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει πως έχει διακοπεί η ηλεκτροκίνηση και αμαξοστοιχίες βρίσκονται προσωρινά ακινητοποιημένες στη Μαγούλα και τον Ασπρόπυργο.



Μεγάλη πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους - Φωτιά και στην Εύβοια

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή «Προφήτης Ηλίας» στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.



Γειτονιά στους Αγίους Θεοδώρους κυνήγησε και συνέλαβε διαρρήκτη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι γείτονες που ήταν στη βεράντα είδαν έναν άνδρα να σπάει το τζάμι του 2ου ορόφου του απέναντι σπιτιού, από το οποίο έλειπαν οι ιδιοκτήτες.

Αμέσως έβαλαν τις φωνές και έτρεξαν προς το απέναντι σπίτι. Ο επίδοξος διαρρήκτης μόλις έγινε αντιληπτός άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει από τους γείτονες που τον κυνηγούσαν.



Ένας 28χρονος ιδιοκτήτης θερμοκηπίου συνελήφθη για τη φονική πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους

Ενας ιδιοκτήτης θερμοκηπίου συνελήφθη ως υπαίτιος για την καταστροφική πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους. Πρόκειται για έναν 28χρονο, ο οποίος άναψε φωτιά για να κάνει ξερά χόρτα και μάλιστα, θεωρώντας ότι θα... έσβηνε μόνη της απομακρύνθηκε από το θερμοκήπιό του.



Μεγάλη φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους (φώτο+βίντεο)

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στη περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας το μεσημέρι της Κυριακής.

Ένα απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε λίγο πριν από τις 20:00, σε χαράδρα, στους Αγίους Θεοδώρους.