Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αγιαξ



Η Μπαρτσελόνα απέστειλε προσφορά στον Άγιαξ για τον Ντε Γιονγκ

Τους όρους του συμβολαίου που του προτείνει για να υπογράψει στους «μπλαουγκράνα» έστειλε η Μπαρτσελόνα στον Φρένκι Ντε Γιόνγκ, προτού γίνει η αποφασιστική κρούση στον Άγιαξ για τον νεαρό χαφ.



Ο Ντε Λιχτ του Άγιαξ αναδείχθηκε Golden Boy της χρονιάς

Ο Ματάις ντε Λιχτ ήταν ο ποδοσφαιριστής που κατέκτησε τον τίτλο για το Golden Boy του 2018, με τον 19χρονο στόπερ του Άγιαξ να επικρατεί στην ψηφοφορία ποδοσφαιριστών όπως o Πάτρικ Κουτρόνε, ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, ο Βινίσιους και ο Τζάστιν Κλάιφερτ.



Τραυματίστηκαν οκτώ οπαδοί του Άγιαξ από τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Οκτώ τραυματίες από πλευράς των οπαδών του Άγιαξ είχαν ως αποτέλεσμα τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο περιθώριο του αποψινού αγώνα της ΑΕΚ με την ολλανδική ομάδα, όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι του Αίαντα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.



Eπεισόδια στον αγώνα ΑΕΚ-ΑΓΙΑΞ

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι ντροπιαστικές εικόνες από τους δρόμους της Αθήνας, όπου οπαδοί της ΑΕΚ του Άγιαξ, αλλά και άλλων ομάδων, έκαναν τη... νύχτα μέρα με φωτοβολίδες, αλλά και άγριο ξύλο και μεγάλες καταστροφές στην περιοχή γύρω από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.



Ξέφυγαν οι Ολλανδοί, ανεβαίνουν οι Τσέχοι

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον Αγιαξ και η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να πάρει κάποιους πόντους για να πλησιάσει την 13η θέση.

 



«Η ΑΕΚ είναι και πάλι εδώ και σκοπεύει να παραμείνει στα αστέρια»

Με αφορμή την επιστροφή της ομάδας στους ομίλους του Champions League, η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, δημοσιεύει ένα κείμενο με το τι σηματοδοτεί το γεγονός αυτό για τον σύλλογο και κάποιους παίκτες, όπως ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Στο τέλος, στέλνει το μήνυμα πως «η AEK είναι και πάλι εδώ! Και σκοπεύει να παραμείνει στα αστέρια!».