Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αγια πετρουπολη



Ρωσία: Κατέρρευσε πανεπιστημιακό κτήριο στην Αγ. Πετρούπολη

Στην πόλη της Αγίας Πετρούπολης κατέρρευσε μερικώς το απόγευμα του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου πανεπιστημιακό κτήριο . Εκφράζονται φόβοι ότι πολλοί άνθρωποι ενδέχεται να έχουν παγιδευτεί κάτω από τα ερείπια, όπως αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ, επικαλούμενα αυτόπτες μάρτυρες και τοπικούς αξιωματούχους.



Ανακάλυψαν ναρκοπέδιο του Β΄ΠΠ κοντά στην Αγία Πετρούπολη

Ένα ναρκοπέδιο με αντιαρματικές νάρκες που χρονολογείται από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ανακαλύφθηκε κοντά στην Αγία Πετρούπολη!

Το ναρκοπέδιο ανακαλύφθηκε δίπλα σε έναν αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στον πυρηνικό σταθμό του Σόσνοβι Μπορ, κοντά στην Αγία Πετρούπολη.



Σε λειτουργία ο ρωσικός αντιδραστήρας του πρώτου πλωτού πυρηνικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

Η ρωσική υπηρεσία πυρηνικής ενέργειας Rosatom έθεσε σήμερα επιτυχώς σε λειτουργία τον αντιδραστήρα του πρώτου ρωσικού πλωτού πυρηνικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.



Διπλή ανάληψη ευθύνης από το ISIS

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη ενός αυτοσχέδιου μηχανισμού την Τετάρτη σε ένα σουπερμάρκετ στην Αγία Πετρούπολη, μετέδωσε το το Amaq, το πρακτορείο της οργάνωσης.

Δεν παρατίθεται κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει τον ισχυρισμό αυτόν.



Έκρηξη στην Αγία Πετρούπολη - Αρκετοί τραυματίες

Έκρηξη σημειώθηκε σε κατάστημα το απόγευμα της Τετάρτης στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. 

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, οι μέχρι στιγμής τραυματίες ανέρχονται σε εννέα, ενώ η αιτία της έκρηξης παραμένει προς το παρόν άγνωστη. 



Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στην Αγία Πετρούπολη

Την 5η Δεκεμβρίου ε.έ., η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρος Β΄,  με την αδελφική ευλογία του Αγιωτάτου Πατριάρχου Ρωσίας κ.κ.Κυρίλλου και κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμ.