Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

Αγια Παρασκευη



Αγία Παρασκευή: Συνελήφθη 41χρονος που έστελνε άσεμνο υλικό σε… 13χρονη – Πώς τον «τσίμπησαν» δύο 17χρονοι

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, συνέλαβαν έναν 41χρονο ο οποίος κατηγορείται για απρόσφορη απόπειρα σε προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Η ιστορία άρχισε να εκτυλίσσεται όταν δύο 17χρονοι δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ με στοιχεία 13χρονης σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και απέκτησαν επαφή με το προφίλ 41χρονου.



«Είπαν ότι εάν ανοίξει το στόμα του θα τον σκοτώσουν»: Συγκλονίζει ο πατέρας του 13χρονου στην Αγία Παρασκευή

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 14χρονος στα χέρια συνομιλήκων του στην Αγία Παρασκευή. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 14χρονος βγήκε από το σπίτι του για να πάει βόλτα τον σκύλο του. Συνομήλικοί του, τον βρήκαν, τον χτύπησαν και τον εξευτέλισαν, τραβώντας μάλιστα βίντεο το οποίο έστειλαν σε παιδιά του σχολείου του και της ευρύτερης περιοχής.



ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Οι πιστοί από νωρίς προσήλθαν στη Θεία Λειτουργία (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ξανά στους ναούς βρέθηκαν σήμερα οι πιστοί συμμετέχοντας στη Θεία Λειτουργία μετά από 2 μήνες.

Από νωρίς το πρωί οι πιστοί προσήλθαν στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής του ομωνύμου δήμου. Ο ναός ήταν διαμορφωμένος έτσι, ώστε να τηρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις. Οι θέσεις είχαν την προβλεπόμενη απόσταση, ενώ υπήρχε σταθμός με αντισηπτικό στην είσοδο του ναού.



Αγία Παρασκευή: Άγριος καβγάς μεταξύ παραγωγών σε λαϊκή

Απίστευτο περιστατικό, που παραπέμπει σε συνθήκες ζούγκλας, διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε λαϊκή αγορά στην Αγία Παρασκευή, όταν άγριος καβγάς μεταξύ πωλητών κατέληξε στον ακρωτηριασμό αυτιού τους ενός παραγωγού.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στις 13:00, στη λαϊκή αγορά επί της οδού Δημοσθένους.



Βρέθηκε η μητέρα δύο παιδιών που είχε εξαφανιστεί στην Αγία Παρασκευή

Βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της η Ευαγγελία Σκόρδα, μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών που είχε εξαφανιστεί στην Αγία Παρασκευή.

Την ανακοίνωση για την ανέρευση της 46χρονης γυναίκας έκανε η αδερφή της, στο προφίλ της στο Facebook.