Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

αγια ναπα



Η Αγία Νάπα τίμησε τους ήρωες της Τουρκικής εισβολής 1974

Φόρο τιμής, υπερηφάνειας και υποχρέωσης στους ηρωϊκώς πεσόντες κατά την Τουρκική θηριωδία του 1974 Γιαννάκη Αντώνη Παππουλλή και Χριστάκη Πιερή Χρίστου, απέτισαν σήμερα Εκκλησία, συγγενείς και συγχωριανοί στο ετήσιο εθνικό μνημόσυνο τους που τελέστηκε το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας στην Αγία Νάπα.



Εκτεταμένες ζημιές υπέστη αυτοκίνητο από εμπρησμό

Αυτοκίνητο στην Αγία Νάπα υπέστη εκτεταμένες ζημιές από εμπρησμό, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται, γύρω στις 22.45 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμμοχώστου ότι σε χωράφι που βρίσκεται σε περιοχή Κόκκινος Γκρεμός της Αγίας Νάπας θεάθηκε να καίγεται ένα αυτοκίνητο.



Κύπρος: Κατάθεση επιχειρηματία στους ανακριτές για το φονικό στην Αγία Νάπα

Ο Κύπριος επιχειρηματίας Αλέξης Μαυρομιχάλης, έδωσε τη δική του εκδοχή στους ανακριτές, σε ό,τι αφορά τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη.



Συνελήφθη ζευγάρι για το φονικό στην Αγία Νάπα

Στη σύλληψη ενός ζεύγους Κυπρίων προχώρησε η Αστυνομία χθες το βράδυ λίγο πριν τις 23:00, σε σχέση με το τετραπλό φονικό στην Αγία Νάπα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, με στόχο τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη.



Τρομερό θρίλερ στην Αγία Νάπα: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ επιχειρηματία που γλίτωσε το 2012!

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Αγία Νάπα μπροστά στα μάτια εκατοντάδων τουριστών που βρίσκονται στο κυπριακό θέρετρο!