Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αγγειοχειρουργος



Ένοχος ο αγγειοχειρουργός για ανθρωποκτονία από πρόθεση λέει η εισαγγελέας

Την ενοχή του αγγειοχειρουργού για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο ζήτησε σήμερα η εισαγγελέας της έδρας, στη δίκη για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας, τον Απρίλιο του 2017 στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

 



Συγκλονίζει ο σύζυγος της αδικοχαμένης μεσίτριας

Καταπέλτης είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τον 38χρονο αγγειοχειρουργό του Ιπποκρατείου, το οποίο τον παραπέμπει σε δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού για το θάνατο της 36χρονης μεσίτριας, η οποία είχε πάει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μια επέμβαση ρουτίνας.



Αποφασισμένος ο αγγειοχειρουργός να σκοτώσει την μεσίτρια

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προτείνει στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών την παραπομπή του 38χρονου αγγειοχειρουργού σε δίκη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και περιύβριση νεκρού . 



Καταπέλτης η εισαγγελέας για τη δολοφονία της άτυχης μεσίτριας

Έξι μήνες μετά τη δολοφονία της άτυχης 36χρονης, στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο, ο αγγειοχειρουργός που έχει συλληφθεί για την υπόθεση, βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της «ανθρωποκτονίας από πρόθεση».



Καλείται για συμπληρωματική απολογία ο αγγειοχειρουργός που φέρεται να δολοφόνησε τη μεσίτρια στο Ιπποκράτειο

Την ερχόμενη Τετάρτη καλείται για συμπληρωματική απολογία στην ανακρίτρια μετά το αίτημα που υπέβαλλε, o αγγειοχειρουργός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος της άτυχης μεσίτριας μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο σε ώρα γενικής εφημερίας. 



Δύο αναισθητικές ουσίες πιθανόν να σκότωσαν την 36χρονη μεσίτρια

Οι δύο αναισθητικές ουσίες που ανιχνεύθηκαν στην 36χρονη μεσίτρια -η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο ειδικευόμενο αγγειοχειρουργό- θα μπορούσαν να ευθύνονται για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.