Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Α/ΓΕΝ



Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Α/ΓΕΝ στην Κίνα (φωτό)

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε ο αρχηγός του ΓΕΝ, αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, στην οποία βρέθηκε το διάστημα από 23 έως 27 Απριλίου έπειτα από πρόσκληση του ομολόγου του, αντιναύαρχου Shen Jinlong People's Liberation Army Navy (PLAN).  



Ο Α/ΓΕΝ βράβευσε για την προσφορά τους 11 στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού

Με την «Επιβράβευση Αριστείας - Εξαίρετων Πράξεων» τιμήθηκαν έντεκα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού για την προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο και πρός το Όπλο.

O Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ επέδωσε «Επιβράβευση Αριστείας - Εξαίρετων Πράξεων» σε έντεκα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού,



Α/ΓΕΝ: P-3 και φρεγάτες ΜΕΚΟ στις βαλίτσες του απο ΗΠΑ

Κομβικής σημασίας για το εν εξελίξει πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των πέντε Αεροσκαφών Ναυτικής Συνεργασίας P-3B Orion του Πολεμικού μας Ναυτικού, θεωρούνται τα αποτελέσματα της τετραήμερης επίσκεψης του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Ο Α/ΓΕΝ στο 11ο Περιφερειακό Συμπόσιο Θαλάσσιας Ισχύος

Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, συμμετείχε στο 11o Περιφερειακό Συμπόσιο Θαλάσσιας Ισχύος (Regional SeaPower Symposium – RSS 2017), το οποίο διεξήχθη στη Βενετία από την Τρίτη 17 έως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.



Τήνος: Στεφάνια από τον ΥΕΘΑ και τον Α/ΓΕΝ στον υγρό τάφο του "ΕΛΛΗ"

Στεφάνια στον υγρό τάφο του "εύδρομου καταδρομικού" ΕΛΛΗ που βυθίστηκε από τορπίλη στα ανοιχτά του λιμανιού της Τήνου, κατέθεσαν σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης.



ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΝ πέταξαν πάνω από βραχονησίδες του Αιγαίου

Επιχείρηση “ανάσχεσης” των δουλεμπορικών σκαφών που επιχειρούν να αποβιβάσουν μετανάστες σε μικρά νησιά του Αιγαίου όπου υπάρχουν στρατιωτικά φυλάκια, έχει αναλάβει το ΠΝ.