Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

αγανακτισμενοι



Ραντεβού των "Παραιτηθείτε" σήμερα (20.00) στο Σύνταγμα

Ομάδα πολιτών με κεντρικό σύνθημα «Παραιτηθείτε» απευθύνει κάλεσμα μέσω Facebook για συγκέντρωση που θα διοργανώσει σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου, στο Σύνταγμα, στις 20:00.

Διαβάστε αναλυτικά τι ζητούν:



Το BriefingNews στο Μενίδι: Σε αναβρασμό οι κάτοικοι - "Δε θα γίνει νεκροταφείο το σχολείο" (Φωτό)

Το 6ο Δημοτικό σχολείο Αχαρνών, στον προαύλιο χώρο του οποίου σκοτώθηκε ο  άτυχος Μάριος, παρέμεινε και σήμερα, Δευτέρα, κλειστό. Τα υπόλοιπα σχολεία της περιοχής ωστόσο λειτούργησαν κανονικά, ενώ το Σαββατοκύριακο ακυρωθηκαν ολες οι εκδηλώσεις ως ένδειξη πένθους. Σε όλα τα σχολεία της περιοχής τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παιδιού.
 


Τίρανα: "Αγανακτισμένοι" πολίτες διαμαρτύρονται για να παραιτηθεί ο Ράμα

Μεγάλη διαδήλωση της αντιπολίτευσης διοργανώθηκε το Σάββατο στα Τίρανα, θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες και, ίσως, και ημέρες, με την παραμονή διαδηλωτών σε σκηνές που στήνονται μπροστά από το Πρωθυπουργικό Μέγαρο.



Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι από την καθίζηση πολυκατοικίας λόγω μετροπόντικα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αττικό μετρό έπειτα από την καθίζηση που δημιουργήθηκε από τον μετροπόντικα σε πολυκατοικία στη Βούλγαρη...

Ο μετροπόντικας σταμάτησε τη λειτουργία του την Κυριακή το βράδυ στη σήραγγα από τη Νέα Ελβετία προς το σταθμό Πατρικίου.



Την Τετάρτη στις 18:30 η συγκέντρωση «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα

Νωρίτερα απ' ό,τι ήταν προγραμματισμένη θα ξεκινήσει η συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα αύριο, Τετάρτη, εξαιτίας της στάσης εργασίας των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Η συγκέντρωση θα γίνει τελικά στις 18:30 στο Σύνταγμα και όχι στις 20:00 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. 



Πέντε χρόνια «Αγανακτισμένοι» με διαδήλωση στη Μαδρίτη

Πολλές χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν την Κυριακή τους δρόμους της Μαδρίτης με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από τη γέννηση των «Αγανακτισμένων», του κινήματος που δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη με στόχο να καταγγείλει μια πολιτική τάξη αποκομμένη από την πραγματικότητα που βιώναν οι πολίτες, τη διαφθορά και τα μέτρα λιτότητας.