Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 -
Ξάστερος ουρανός

4 °C

Σήμερα, 28. Ιανουαρίου 2022

αφροδιτηΚύπρος: «Αφροδίτη» – Στα 9,4 δισ. τα έσοδα από το κοίτασμα

Στο Υπουργικό Συμβούλιο της Κύπρου αναμένεται να φτάσει σύντομα για έγκριση η διαφαινόμενη συμφωνία μεταξύ της Κυβέρνησης και της κοινοπραξίας Delek-Noble-Shell για το μέλλον του κοιτάσματος «Αφροδίτη».Γιατί η NASA δεν στέλνει ανθρώπους στην Αφροδίτη; (BINTEO)

Παρά το γεγονός ότι η Αφροδίτη είναι πιο εύκολα προσβάσιμη σε σύγκριση με τον Άρη, οι επιστήμονες και οι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο δείχνουν μικρό ενδιαφέρον για την εξερεύνηση αυτού του πλανήτη.

 Γιατί λοιπόν έχουν όλοι τόσο ενθουσιασμό για την εξερεύνηση του Άρη, αλλά όχι για τον γειτονικό μας πλανήτη, την Αφροδίτη;

 Τι σχέση μπορεί να έχει η Αφροδίτη της Μύλου με τον JayΖ και τη Μπιγιονσέ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες που καταβάλλει ο δήμος Μήλου για τον επιστροφή του αγάλματος της Αφροδίτης στην «πατρίδα της», όπως άλλωστε έχει τονίσει ο δήμαρχος Γεράσιμος Δαμουλάκης.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη εκστρατεία συλλογής υπογραφών, ενώ σε όλα τα διεθνή φόρουμ όπου συμμετέχει ο δήμος ο κ. Δαμουλάκης αναδεικνύει το θέμα.Διεθνούς φήμης γλωσσολόγος: Ο Δίσκος της Φαιστού αναφέρεται στην έγκυο Αφροδίτη που λάμπει και δύει

«Η α' πλευρά του δίσκου μιλάει για την έγκυο θεότητα που λάμπει και η β΄πλευρά έχει μια πρόταση σε δυο στίχους, με μινωική παρήχηση, που αναφέρεται στη θεότητα που δύει.Δείτε πώς είναι σήμερα η Αφροδίτη από το «Άκρως Οικογενειακόν»

O ρόλος της στην επιτυχημένη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν» ήταν χωρίς αμφιβολία αυτός που έκανε τη Μαρούσα Στρογγιόγλου γνωστή στο ευρύ κοινό.

Όταν ηθοποιός υποδύθηκε τη 17χρονη κόρη του Αλέξανδρου Θεοτοκάτου και της Μαργαρίτας Πετρίδου, ήταν στην πραγματικότητα 24 ετών. Σήμερα, έχει κλείσει τα 40 και με δυσκολία θα πίστευε κανείς πως είναι πάνω από... 30.Αφροδίτη στον Σκορπιό από 7 Νοεμβρίου. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο σας;

Στις 7/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό όπου θα παραμείνει έως τις 1 Δεκέμβριου.

Αυτό το διάστημα θα είμαστε πιο παθιασμένοι με έντονη συναισθηματική ζωή και μυστήριο. Η κτητικότητα και η ζήλια είναι το χαρακτηριστικό των σχέσεων μας αυτό το διάστημα. Η σεξουαλική μας ζωή βελτιώνεται και ερχόμαστε κοντά με άτομα που επιθυμούμε.