Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Αφρίν



Το όνομα του Τούρκου προέδρου έδωσαν σε πλατεία και λεωφόρο της Αφρίν Σύροι αντάρτες

Σύροι αντάρτες, που υποστηρίζονται από την Τουρκία και ελέγχουν την Αφρίν, στη βόρεια Συρία,μετονόμασαν μια πλατεία και μια λεωφόρο σε «Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν»  προς τιμήν του Τούρκου προέδρου, όπως μεταδίδoυν το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων και το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.   



Διπλή βομβιστική επίθεση με εννέα νεκρούς στο Αφρίν

Διπλή βομβιστική επίθεση στοίχισε τη ζωή σε εννέα ανθρώπους σήμερα στο Αφρίν της βορειοδυτικής Συρίας, μια περιοχή που ελέγχεται από υποστηριζόμενες από την Τουρκία ανταρτικές οργανώσεις που την κατέλαβαν με επίθεση νωρίτερα φέτος, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.



Προφυλακίστηκαν 9 Τούρκοι φοιτητές γιατί διαμαρτυρήθηκαν για την εισβολή στην Αφρίν

Τουρκικό δικαστήριο διέταξε την προφυλάκιση 9 φοιτητών, οι οποίοι θα δικαστούν με την κατηγορία διάδοσης τρομοκρατικής προπαγάνδας, αφού διαμαρτυρήθηκαν για τις επιχειρήσεις του στρατού στο Αφρίν της βόρειας Συρίας, ανέφερε σήμερα το κρατικό πρακτορείο Anadolu.



Τουρκία: Συνελήφθησαν επειδή διαφώνησαν με την εισβολή στο Αφρίν

Επτά φοιτητές του πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης συνελήφθησαν σήμερα στην Τουρκία, καθώς χαρακτηρίστηκαν «τρομοκράτες» από τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι φοιτητές είχαν δηλώσει δημοσίως την αντίθεσή τους στη στρατιωτική επιχείρηση «Κλαδί Ελιάς», η οποία αποσκοπούσε στην εκκαθάριση του κουρδικού θύλακα στο Αφρίν της Συρίας.



Ξέφυγε ο Ερντογάν και απειλεί με αιματοκύλισμα: Θα πάρουμε ζωές για την μεγάλη Τουρκία!

Τρόμο προκαλεί το νέο «παραλήρημα» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά πάντων. Ανεβάζοντας στα ύψη την ένταση των... πολεμικών ιαχών, ο Τούρκος πρόεδρος, σε ομιλία του στη Σαμψούντα, περιέγραψε το όραμά του για το πώς θα ξαναγίνει μεγάλη η Τουρκία: με... αιματοκύλισμα!



Αφρίν: Τούρκοι γκρεμίζουν αγάλματα και κάνουν πλιάτσικο [ΒΙΝΤΕΟ]

Ενισχύουν την προκλητική στάση τους οι τουρκικές δυνάμεις μετά την κατάληψη της Αφρίν. Γκρέμισαν αγαλμα που συνδέεται με την κουρδική παράδοση και τον πολιτισμό στο κέντρο της πόλης.