Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2023 -

αφιερωμαΑφιέρωμα στον Άγιο Νικόλαο σήμερα στην pemptousia.tv

 
Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας σήμερα 6 Δεκεμβρίου, με την εκκλησία να τιμά τη μνήμη του Αγίου Νικολάου και στο πρόγραμμα της pemptousia.tv μπορείτε να παρακολουθήσετε πολλά βίντεο αφιερωμένα στη χάρη του Αγίου της ναυτοσύνης.


Kάτοικος στο Κίεβο περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν- Παίρνω κουράγιο από τις κόρες μου

Ζωντανές συνδέσεις με Ρωσία και Ουκρανία τι λένε κάτοικοι και αναλυτέςΤο αφιέρωμα του Τηλεθεατή στην σειρά “Άγιος Παϊσίος”

Το ιστορικό περιοδικό τηλεθεατής στην χριστουγεννιάτικη έκδοσή του κάνει εκτενές αφιέρωμα στην καινούρια τηλεοπτική σειρά “Άγιος Παϊσιος”,  που θα προβληθεί από το Mega και είναι μια παραγωγή “του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός”.Σεπτέμβριος στο ΚΠΙΣΝ: Αφιέρωμα στον Ennio Morricone

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα υποδεχθεί το φθινόπωρο με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Μαέστρο Ennio Morricone που έφυγε τον περασμένο Ιούλιο.ΑΦΙΕΡΩΜΑ: 29 Μαΐου 1453 – Το Χρονικό της Αλώσεως (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν 29 Μαΐου 1453, όταν ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ο τελευταίος αυτοκράτορας του Βυζαντίου «έπεφτε» μπροστά στην Πύλη του Αγίου Ρωμανού, υπερασπιζόμενος την Βασιλεύουσα.

Η ισχύς του Οθωμανικού στρατού υπολογίζεται σε 150.000 άνδρες, μεταξύ αυτών και 12.000 γενίτσαροι. Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος διοικούσε μια δύναμη 9.000 ανδρών.Κυριακή των Βαΐων σε 10 πόλεις της Ελλάδος ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ σε 10 πόλεις της Ελλάδος, σε επιμέλεια του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ». Οι Θείες Λειτουργίες ετελέσθησαν πανελλαδικώς κεκλεισμένων των θυρών, με το ευσεβές πλήρωμα να παρακολουθεί μέσα απο πολυάριθμες τηλεοπτικές ή διαδικτυακές μεταδόσεις.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: