Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

αεροπορικές εταιρείες



Αεροπορικές αλλάζουν τα δρομολόγια των πτήσεων πάνω από το Ιράν μετά την φερόμενη απάντηση του Ισραήλ

Σε αλλαγές στα δρομολόγια πτήσεων που πετούσαν πάνω από το Ιράν προχώρησαν αεροπορικές εταιρείες μετά την σημερινή φερόμενη επίθεση του Ισραήλ στη χώρα.

Ιστοσελίδα παρακολούθησης πτήσεων αναφέρει όλα τα δρομολόγια που εξετράπησαν της πορεία τους και τα αεροπλάνα που προσγειώθηκαν σε άλλα αεροδρόμια ή και ακόμη εκείνα που τους ζητήθηκε να επιστρέψουν στο σημείο αναχώρησης τους.



Κορονοϊός: Δυσοίωνη πρόβλεψη για την τύχη των αεροπορικών εταιριών

Η παγκόσμια εμπορική αεροπορική κίνηση δεν θα επανέλθει στο επίπεδο που ήταν πριν από την κρίση του νέου κορονοϊού μέχρι το 2024, κυρίως λόγω της αβεβαιότητας σε ό,τι αφορά το άνοιγμα των συνόρων, η οποία αποθαρρύνει τα διεθνή ταξίδια, εκτιμά η Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (ΙΑΤΑ).



Ανέστειλε τη λειτουργία της η ισλανδική αεροπορική WOW

Η ισλανδική αεροπορική εταιρία WOW έγινε σήμερα το τελευταίο θύμα μεταξύ των αερομεταφορέων χαμηλού κόστους, τερματίζοντας τις δραστηριότητές της και ακυρώνοντας όλες τις πτήσεις της καθώς απέβησαν άκαρπες οι προσπάθειες για άντληση κεφαλαίων, με την απόφασή της να επηρεάζει χιλιάδες επιβάτες.



Οι πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες για το 2019 - Δείτε την λίστα

Το ταξίδι με αεροπλάνο στα μάτια των περισσότερων μοιάζει ιδιαιτέρως επικίνδυνο, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς έρευνες έχουν αποδείξει ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ασφαλή μεταφορικά μέσα.



Αυτά είναι τα 10 μυστικά που κρύβουν οι αεροπορικές εταιρίες

Όσοι φοβάστε τα ταξίδια με αεροπλάνο καλό θα ήταν να αποφύγετε το βίντεο που ακολουθεί γιατί ενδέχεται να σας… αναστατώσει.

Περί τίνος πρόκειται; Παρουσιάζει δέκα «μυστικά» αεροπορικών πτήσεων που οι ειδικοί δεν αισθάνονται βολικά να μοιραστούν με το ευρύ κοινό. 



Ντόμινο αλλαγών μετά τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη Lufthansa

Οι αποφασιστικές και συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των πιλότων της Lufthansa συνιστούν δείγμα της ευρύτερης κρίσης που πλήττει συνολικά τον κλάδο στην Ευρώπη. Μία κρίση που οδηγεί σε συνεργασίες ανταγωνιστών και περικοπές μισθών.