Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

αεροπορικές επιδρομές



Αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Γάζα -Νεκρός ένας Παλαιστίνιος

Η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ έπληξε δεκάδες στόχους στη Λωρίδα της Γάζας, τα ξημερώματα του Σαββάτου, απαντώντας σε επιθέσεις με ρουκέτες που έγιναν στα νότια.



Τουλάχιστον 13 άμαχοι νεκροί σε ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στο Ιντλίμπ

Τουλάχιστον 13 άμαχοι, εκ των οποίων έξι παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα σε ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στην επαρχία Ιντλίμπ, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Ρωσικά αεροσκάφη ξεκίνησαν να βομβαρδίσουν ξανά την επαρχία Ιντλίμπ μετά από μια διακοπή 22 ημερών», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής του Παρατηρητήριου Ραμί Αμπτνέλ Ραχμάν.



Έξι Κούρδοι νεκροί από τις τουρκικές επιχειρήσεις στο Ιράκ

Έξι Κούρδοι έχασαν τη ζωή τους μετά από  αεροπορικές επιδρομές του τουρκικού στρατού στο όρος Καντίλ, στο βόρειο Ιράκ.

Ενώ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι επιχειρήσεις, όπως δηλώνει σήμερα και ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μπεκίρ Μπόζνταγ, λέγοντας ότι δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει επιχείρηση στο Καντίλ.



Ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα

Αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας πραγματοποίησαν ισραηλινά αεροσκάφη στη Λωρίδα της Γάζας, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά» της έντασης στη Μέση Ανατολή, λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις του Ντόναλντ Τραμπ περί της αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ και μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ.



Αεροπορικές επιδρομές σκότωσαν 27 αμάχους στη Συρία

Τουλάχιστον 27 άμαχοι, μεταξύ τους 10 παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα σε αεροπορικές επιδρομές εναντίον της επαρχίας Ιντλίμπ, μεγάλο τμήμα της οποίας ελέγχεται από τους τζιχαντιστές, έγινε γνωστό από μια μη κυβερνητική οργάνωση η οποία επέρριψε την ευθύνη για τα πλήγματα στη Ρωσία.



Συρία: Τουλάχιστον 19 άμαχοι νεκροί από αεροπορικές επιδρομές

Τουλάχιστον 19 άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα από τις αεροπορικές επιδρομές κοντά στην Ντέιρ Εζόρ, όπου οι δυνάμεις του καθεστώτος του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ έχουν εξαπολύσει μια επιθετική εκστρατεία ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.