Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αεροπειρατεια



«Μου κόλλησαν το καλάσνικοφ στα πλευρά» - Η αφήγηση της Ελληνίδας δημοσιογράφου που είχε μιλήσει με τον αεροπειρατή της TWA

Η δημοσιογράφος Κική Παππά, που είχε πάρει παγκόσμια αποκλειστική συνέντευξη από τον αεροπειρατή της TWA που συνελήφθη εχθές στη Μύκονο έπειτα από 34χρονια, μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 και στη Ματίνα Ηρειώτου.



Συναγερμός στο «Ελ.Βενιζέλος»: Τηλεφώνημα για αεροπειρατεία

Ένα τηλεφώνημα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για αεροπειρατεία σε μία από τις πτήσεις για Λονδίνο έχει κινητοποιήσει τις αρχές.

Συναγερμό στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας προκάλεσε τηλεφώνημα αγνώστου που προειδοποίησε ότι σε μία από τις σημερινές πτήσεις προς Λονδίνο θα εκτελείτο αεροπειρατεία.



Aeroflot: Μεθυσμένος ο αεροπειρατής

Σε ετοιμότητα σήμερα, η Σιβηρία όταν επιβάτης σε πτήση της Aeroflot, ο οποίος φαίνεται να ήταν ένοπλος, κρατούσε ομήρους  τόσο 67 επιβάτες όσο και το πλήρωμα ενώ στη συνέχεια υποχρέωσε τους πιλότους να προσγειώσουν το αεροσκάφος αντί της Μόσχας, που ήταν ο προορισμός, στην πόλη Χαντί-Μανσίσκ της Σιβηρίας, μετέδωσε το πρακτορείο Sputnik.



Η πιο περίεργη αεροπειρατεία του κόσμου!

Διαβάστε την ιστορία της πιο περίεργης αεροπειρατείας στον κόσμο, όπου κανείς ποτέ δεν έμαθε τον δράστη



Η πρώτη αεροπειρατεία έγινε στην Ελλάδα!

Ήταν 12 Σεπτεμβρίου του 1948. Ο Εμφύλιος πόλεμος είχε χωρίσει την Ελλάδα στα δύο και πολλοί νέοι αναζητούσαν τρόπο διαφυγής από την χώρα.

Αυτή η ανάγκη έγινε τότε αφορμή να διεξαχθεί η πρώτη αεροπειρατεία επιβατικού αεροσκάφους στον κόσμο.



Συναγερμός μετά από προειδοποίηση της Interpol για αεροπειρατείες

Οι κυπριακές αρχές αύξησαν τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου μετά από σήμα της Ιντερπόλ για ενδεχόμενες αεροπειρατείες σε χώρες της Ευρώπης.