Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

αδμηε



ΑΔΜΗΕ: Διαγωνισμός – πλαίσιο για τα καλωδιακά έργα των διασυνδέσεων των Δωδεκανήσων και των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου

Διαγωνισμό με σκοπό την σύναψη συμφωνίας – πλαίσιο για τα υποβρύχια καλωδιακά έργα εναλλασσόμενου ρεύματος των διασυνδέσεων των Δωδεκανήσων και τον νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου προκηρύσσει ο ΑΔΜΗΕ μέσω ανταγωνιστικού διαλόγου.



ΑΔΜΗΕ: Συνάντηση με την τοπική αυτοδιοίκηση για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Αττικής

Συνάντηση με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης είχε χθες στο Ηράκλειο η διοίκηση του ΑΔΜΗΕ για την πρόοδο του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης-Αττικής, καθώς και για τα απαιτούμενα έργα ενίσχυσης του συστήματος υψηλής τάσης στο νησί.



Χατζηδάκης: Εντός του 2020 θα ιδιωτικοποιηθεί περαιτέρω ο ΑΔΜΗΕ

«Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε γρήγορα και στο πνεύμα της Ευρώπης, υιοθετώντας με θάρρος τις καλές ευρωπαϊκές πρακτικές», σημείωσε ο υπουργός Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, στην εναρκτήρια ομιλία του στο συνέδριο Energy Athens Dialogues.



Ρεύμα Χαλκιδική: Πότε θα επανέλθει η ηλεκτροδότηση

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ Μάνος Μανουσάκης που βρίσκεται από το πρωί στη Χαλκιδική, ενώ στο σημείο που έχουν σημειωθεί οι βλάβες στο δίκτυο λόγω της κακοκαιρίας έχει μεταφερθεί ειδικός φωτισμός προκειμένου τα συνεργεία που έχουν καταφτάσει από όλη την Ελλάδα να δουλέψουν και κατά τις νυχτερινές ώρες.



ΑΔΜΗΕ: Έτσι έγινε το μεγάλο μπλακ άουτ στην Αττική

Σε έκρηξη στο εσωτερικό του διακόπτη στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) Παλλήνης, ενώ αυτός βρισκόταν σε κλειστή θέση και όχι κατά τη διάρκεια κάποιου χειρισμού, οφείλεται η διακοπή ρεύματος στις 22 Αυγούστου, σύμφωνα με την εργαστηριακή ανάλυση που έγινε στο εργαστήριο του ΑΔΜΗΕ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Διαχειριστής.



Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ: Σε πλήρη εξέλιξη οι έκτακτοι έλεγχοι μετά το συμβάν στην Παλλήνη

«Οι έκτακτοι έλεγχοι που ξεκίνησαν σε όλα τα Κέντρα Υπερυψηλής Τάσης της χώρας μετά το συμβάν στην Παλλήνη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Πρόκειται για ελέγχους που προστίθενται στους τακτικούς ελέγχους που διενεργούνται σύμφωνα με τις προδιαγραφές.