Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αδέσποτη σφαίρα



Αλεξία: Αύριο το κρίσιμο χειρουργείο για την 9χρονη που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα

Κρίσιμο θεωρείται το χειρουργείο στο οποίο θα υποβληθεί την Τετάρτη η μικρή Αλεξία, που είχε σοκάρει το πανελλήνιο, όταν τραυματίστηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα, την ημέρα της Κυριακής του Πάσχα το 2019, στις Θεσπιές Βοιωτίας. Το κοριτσάκι θα υποβληθεί σε κρανιοπλαστική επέμβαση, μετά από μόσχευμα που έφτασε από τις ΗΠΑ.



Μικρή Αλεξία: Δεσμεύεται η περιουσία του 55χρονου που τη χτύπησε με σφαίρα

Στη δέσμευση της περιουσίας του 55χρονου που πυροβόλησε με αδέσποτη σφαίρα την 8χρονη Αλεξία προχώρησε το πρωτοδικείο Θηβών, με την οικογένεια της μικρής να δηλώνει ικανοποίηση για την ικανοποίηση του αιτήματός της.



Θήβα: «Προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά η Αλεξία» λέει ο κατηγορούμενος

Ο 54χρονος πατέρας τριών παιδιών που είχε πυροβολήσει στον αέρα την ώρα του γλεντιού έλυσε τη σιωπή του μέσω του δικηγόρου του και δήλωσε συντετριμμένος για ο,τι συνέβη στη μικρή Αλεξία.



Χανιά: Αδέσποτη σφαίρα πέτυχε γυναίκα μέσα σε αυτοκίνητο

Μια αδέσποτη σφαίρα το βράδυ της Τετάρτης (31-07-2019) τραυμάτισε ελαφρά νεαρή κοπέλα, στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδέσποτη σφαίρα πέρασε μέσα στο αυτοκίνητο που εκινείτο επί της οδού Αποκορώνου στα Χανιά και χτύπησε το 21χρονο κορίτσι στα πλευρά.



Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: Ο «Γολγοθάς» του παιδιού και της οικογένειας

Το περιστατικό με την 8χρονη Αλεξία, που χτυπήθηκε στη Θήβα από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα το Πάσχα,συγκλόνισε την Ελλάδα. 

Μπορεί η μικρή Αλεξία να βρίσκεται, πλέον, εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, όμως τόσο εκείνη, όσο και η οικογένειά της, έχουν ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουν.



Συγκλονίζει ο πατέρας του μικρού Μάριου που σκοτώθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα: Ποια δικαιοσύνη;

Δύο χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα, που ο μικρός Μάριος έχασε τη ζωή του από «αδέσποτη» σφαίρα, στο προαύλιο του σχολείου του, στο Μενίδι.

Κάτοικοι της περιοχής, μαθητές και γονείς πραγματοποιούν συμβολική διαμαρτυρία έξω από το δημαρχείο, με κύριο αίτημα να βρεθεί ο δράστης, ενώ ζητούν επίσης να ληφθούν πρόσθετα μέτρα αστυνόμευσης στην περιοχή.