Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

αδερφη



Νικολ Τσομπανίδου: Η φωτογραφία με την αδερφή του Βασιλάκου ανήμερα των Χριστουγέννων!

Η Νικολέττα Τσομπανίδου ήταν αυτή  που κατάφερε τελικά να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Το ζευγάρι απολαμβάνει πλέον το χρόνο του εκτός του reality και όπως όλα δείχνουν είναι… full in love! Και οι δύο είναι αρκετά ενεργοί στα social media, ενώ δε διστάζουν να αναρτούν σχεδόν καθημερινά στιγμές από την καθημερινότητά τους.



Η αδερφή του George Michael πέθανε ακριβώς τρία χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή

Μια απίστευτη σύμπτωση επιφύλαξε η μοίρα για τον George Michael και την αδερφή του, που πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων, ακριβώς τρία χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή στις 25 Δεκεμβρίου 2016.

Η Μέλανι Παναγιώτου βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από τη μεγαλύτερη αδερφή της, Γιόντα Παναγιώτου, την ημέρα της επετείου θανάτου του George Michale.

 

Αυτοκτόνησε η αδερφή της βασίλισσας Μάξιμα της Ολλανδίας

Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας θρηνεί το θάνατο της αδερφής της Ινές Ζορεγκιέτα, που πέθανε σε ηλικία 33 ετών.

Τα τοπικά μέσα της Αργεντινής αναφέρουν πως η Ινές αυτοκτόνησε. Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της την Τετάρτη το βράδυ στο Μπουένος Άιρες. Η Ινές, που εργαζόταν για την κυβέρνηση, πιστεύεται ότι υπέφερε από προβλήματα κατάθλιψης και ψυχικής υγείας.



Η άγνωστη αδερφή του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Γουίλιαμ



ΗΠΑ: 9χρονος δολοφόνησε την αδελφή του γιατί δεν τον άφηνε να παίξει video game

Ένα 13χρονο κορίτσι στο Μισισίπι των ΗΠΑ έχασε τη ζωή του όταν πυροβολήθηκε από τον 9χρονο αδελφό του με αφορμή ένα βίντεο γκέιμ, ανακοίνωσε η αστυνομία, σύμφωνα με το BBC.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αγόρι άρπαξε ένα όπλο που υπήρχε στο σπίτι το μεσημέρι του Σαββάτου όταν η αδελφή του αρνήθηκε να του δώσει την κονσόλα του παιχνιδιού για να παίξει.