Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

αδελφη



Δύσκολες ώρες για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Πέθανε η αδερφή της

Τον θάνατο της πολυαγαπημένης της αδερφής, Βάσως, η οποία υπήρξε καλλιτεχνικό της ταίρι στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, θρηνεί εδώ και λίγες μέρες η Ζωζώ Σαπουντζάκη.



Αγαπημένος ηθοποιός συγκλονίζει: Ως πιτσιρίκι ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης!

Στο περιοδικό “Τηλεθεατής” κα τη Χρύσα Παχούμη έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Γιαννόπουλος, που μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά του και την αδελφή του που πάσχει από σύνδρομο Down.



Δώρα Ζέμπερη: Το σπαρακτικό «αντίο» της αδελφής της

Η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε με απίστευτη αγριότητα στο Β’ Νεκροταφείο. Η οικογένεια της, δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό τέλος της αδικοχαμένης 32χρονης με την υπόθεση να έχει πάρει τρομερές διαστάσεις.



Ξέσπασμα αδελφής Δώρας: Ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου

Ξεσπά η αδελφή της Δώρας Ζέμπερη, μετά τη σύλληψη του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της άτυχης εφοριακού και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του 58χρονου. 



Νέο ξέσπασμα κατά του πατέρα από την αδερφή της Δώρας

Η αδερφή της δολοφονημένης Δώρας αφού ξέσπασε κατά του πατέρα κατά τη διάρκεια της κηδείας της άτυχης Δώρας, με νέο της μήνυμα στο Facebook στρέφεται εναντίον του πατέρα γράφοντας «φτου σου ξεφτίλα».



Σοκάρει το ξέσπασμα της αδελφής της εφοριακού κατά του πατέρα της: Είναι τέρας

"Αίσχος. Φτου σου ξεφτίλα. Αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας" γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η αδελφή της άτυχης 33χρονης γυναίκας, ξεσπώντας κατά του πατέρα της.