Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

ααδε



Φορολογικές δηλώσεις: Μεγάλα προβλήματα σήμερα στο Taxis – Αδυναμία πρόσβασης στις εφαρμογές της ΑΑΔΕ

Την ώρα που η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων λήγει αύριο Παρασκευή, μεγάλα είναι τα προβλήματα που καταγράφονται σήμερα στις εφαρμογές του Taxis για τις δηλώσεις νομικών και φυσικών προσώπων.



ΑΑΔΕ: Πραγματοποιήθηκε η φορολοταρία Ιουνίου – Δείτε αν κερδίσατε

Το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) η φορολοταρία για τις συναλλαγές του Ιουνίου.

Πρόκειται για την 32η κλήρωση και αφορά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που εκκαθαρίστηκαν τον περασμένο μήνα.

 



Μπλόκο της ΑΑΔΕ σε 27 επιχειρήσεις με εικονικά τιμολόγια άνω των 218 εκατ. ευρώ

Στα «δίχτυα» της ΑΑΔΕ πιάστηκαν 27 επιχειρήσεις, οι οποίες εμπλέκονται σε υποθέσεις, αλλά και σε κυκλώματα, έκδοσης και λήψης εικονικών τιμολογίων. Πρόκειται για επιχειρήσεις που προβαίνουν στην έκδοση παραστατικών με εικονικές συναλλαγές, οι οποίες αποτελούν μέρος της αλυσίδας απάτης.



ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε τεράστιο δίκτυο φοροδιαφυγής – Εμπλέκονταν 287 κινέζικες επιχειρήσεις

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) προχώρησε στην εξάρθρωση ενός τεράστιου δικτύου φοροδιαφυγής που αποτελούνταν από 287 επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου κινεζικών συμφερόντων.



Ρέμος: Αρνείται τη φοροδιαφυγή με νέες δηλώσεις

«Το τέρας που έχουν στην καρδιά και το μυαλό τους, αυτό το τέρας θα τους φάει» απάντησε ο Α.Ρέμος για τη φοροδιαφυγή τονίζοντας ότι η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει.

Ο Αντώνης Ρέμος επαναλαμβάνει διαρκώς ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε βάρος του.



ΑΑΔΕ: Προαιρετικός, από 17/7, ο IBAN πριν την υποβολή δηλώσεων εφόσον δεν προκύπτει επιστροφή

Προαιρετική για τους πολίτες είναι από αύριο 17 Ιουλίου, η γνωστοποίηση ΙΒΑΝ του λογαριασμού τους, πριν την υποβολή δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2023, εφόσον δεν δικαιούνται επιστροφή φόρου από τη δήλωση, σύμφωνα με την Α. 1112/2024, απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή.