Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 -
Μέτριο

11 °C

Σήμερα, 28. Φεβρουαρίου 2021

8 Ιουνίου

 

Στις 8 Ιουνίου το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή

Στη Βουλή κατατίθεται το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης ενόψει του Eurogroup της 21ης Ιουνίου.

Το πολυνομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου και τη Δευτέρα 11 Ιουνίου θα ξεκινήσει -με τη διαδικασία του επείγοντος- η συζήτησή του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.Στις 8 Ιουνίου ξανά οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Στις 8 Ιουνίου συμφώνησαν να επαναλάβουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Η συμφωνία επετεύχθη σε κατ' ιδίαν συνομιλία των δύο ηγετών στο περιθώριο εκδήλωσης Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων μαθητών δημοτικού.Απεργία των δασκάλων στις 8 Ιουνίου αποφάσισε η ΔΟΕ

Εικοσιτετράωρη απεργία στις 8 Ιουνίου κήρυξε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ), διαμαρτυρόμενη για την πολιτική της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας. Παράλληλα, αποφάσισε την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στις 17:30, στα Προπύλαια.