Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

6χρονο



Κρήτη: Νεκρό 6χρονο αγοράκι

Μια νέα τραγωδία έρχεται να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης! Ένα 6χρονο παιδί έχασε τη μάχη για τη ζωή, πριν ακόμα προλάβει να γνωρίσει τον κόσμο...



Ένα 6χρονο παιδί δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από κατανάλωση αλκοόλ

Στον Θεό έχουν αφήσει όλες τους τις ελπίδες οι γονείς του 6χρονου αγοριού που νοσηλεύεται στην Εντατική Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μετά από κατανάλωση αλκοόλ.



Ηράκλειο: Άγρια επίθεση σκύλου σε 6χρονο

Στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ένα αγοράκι 6,5 ετών, το οποίο οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα σκύλου.



Βασανιστήρια εις βάρος 6χρονου κοριτσιού που πέρασαν για μάγισσα

Δεν χωρά ο νους του ανθρώπου την κτηνωδία που επέδειξαν οι κάτοικοι ενός χωριού, οι οποίοι βασάνισαν επί ώρες ένα 6χρονο κορίτσι με πυρωμένες λάμες μαχαιριών, αφού πρώτα το είχαν κατηγορήσει ότι ήταν... μάγισσα.



Κρήτη: Παραλίγο τραγωδία με 6χρονο αγοράκι…σε ξενοδοχείο

Παραλίγο τραγωδία σε ξενοδοχείο στην περιοχή των Μαλίων με πρωταγωνιστή ένα 6χρονο αγοράκι από την Πολωνία, το οποίο βρισκόταν μαζί με την οικογένεια του για διακοπές στην Κρήτη.

Το μικρό αγόρι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής βρισκόταν στην πισίνα του ξενοδοχείου, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες μέχρι τώρα, έχασε τις αισθήσεις του.



Αγωνία για το 6χρονο αγοράκι που έπεσε από τον 4ο όροφο

Χτυπά "κόκκινο" η αγωνία για το 6χρονο αγοράκι που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Κηφισιά και νοσηλεύεται με βαριά τραύματα στο Παίδων.