Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

5χρονο



Στην εντατική 5χρονο αγοράκι- Παραλίγο να πνιγεί σε πισίνα

Μάχη για την ζωή του δίνει ένα 5χρονο παιδί που παρά λίγο να χάσει την ζωή του σε πισίνα της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα όταν στα ΤΕΠ του Βενιζελείου εισήχθη ένα 5χρονο αγοράκι σε κακή κατάσταση καθώς κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα.



Κρήτη: 5χρονο κοριτσάκι κατάπιε 15 χάπια νομίζοντας πως είναι καραμέλες

Παραλίγο τραγωδία στην Κρήτη με θύμα 5χρονο κοριτσάκι.

 

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όταν κατάπιε 15 χάπια. Η 5χρονη βρισκόταν στο σπίτι της όταν ξέφυγε της προσοχής των δικών της και κατάπιε τα χάπια, τα οποία βρήκε σε κουτί πάνω στο τραπέζι.



Μία φορά κι έναν καιρό ένα 5χρονο αγόρι νίκησε τον καρκίνο «δράκο»

Ιδιαίτερα συγκλονιστική ήταν στην ομιλία της η Σόφι Τζακώστα, μέλος – Γονιός της ΦΛΟΓΑΣ, η οποία παρουσίασε την προσωπική της εμπειρία περιγράφοντας την ιστορία του μικρού αγοριού, του Κωνσταντίνου, που έγινε ένας μεγάλος ήρωας.



Θρίλερ σε παραλία της Φθιώτιδας με 5χρονο κοριτσάκι

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ένα απογευματινό μπάνιο για μια οικογένεια από τα Καμένα Βούρλα το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία του Ασπρονερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι έπαιζε στην άκρη της θάλασσας και χωρίς κανείς να αντιληφθεί πως, ξαφνικά βρέθηκε να έχει πιει νερό και να έχει χάσει τις αισθήσεις του.



Φθιώτιδα: Θρίλερ σε παραλία με 5χρονο κοριτσάκι

Οι γονείς άφησαν το παιδί τους στην αμμουδιά να παίξει, δίπλα από τη θάλασσα. Από τη μια στιγμή στην άλλη τα πράγματα πήραν εφιαλτική τροπή...



Επιτροπή Εμβολιασμών με αφορμή την περίπτωση ακρωτηριασμού 5χρονου κοριτσιού

Με αφορμή την περίπτωση με το 5χρονο κοριτσάκι που βρίσκεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παίδων «Α. Κυριακού», νοσηλευόμενο με τη διάγνωση της μηνιγγιτιδοκοκκικής σηψαιμίας, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών γνωμοδότησε ότι στην παρούσα φάση δεν κρίνεται σκόπιμη η εισαγωγή του στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.