Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

53



Γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ από τους «53+»

Μεγάλη μουρμούρα επικρατούσε από την Πέμπτη το απόγευμα μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ανακοινώθηκε η επιτροπή για την ανασυγκρότηση του κόμματος.

Οι ενστάσεις προέρχονταν από την πλευρά των «53+», με άτυπο επικεφαλής τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, αλλά και από τα ιστορικά στελέχη του κόμματος και δεν είχαν να κάνουν μόνο με κάποια πρόσωπα που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.



Ξεκίνησε σήμερα η προθεσμία για 53 θέσεις μέσω ΑΣΕΠ

Άρχισε σήμερα και ολοκληρώνεται στις 22 Νοεμβρίου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την προκήρυξη 13Κ/2017 του ΑΣΕΠ.



Γκρίνια από την Κίνηση των 53 στον Τσακαλώτο για τον κόφτη

Αποδέκτης των προβληματισμών βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχουν στην κίνηση των 53, για τις παραχωρήσεις που είναι διατεθειμένη να κάνει η κυβέρνηση προς τους δανειστέςπροκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση, έγινε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.



Βουλγαρία: Επιστρέφει 53 πρόσφυγες στην Ελλάδα

Χθές η Βουλγαρία συνέλαβε 53 Αφγανούς πρόσφυγες, σε τρένο που ερχόταν από την Ελλάδα και έβγαλε ανακοίνωση πως θα τους επιστρέψει πίσω στη χώρα μας, προκειμένου να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα σε άλλους που μπορεί να θέλουν να επιχειρήσουν το ίδιο.



Κίνα: 53 νεκροί τον Απρίλιο από φυσικές καταστροφές

Συνολικά 53 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 16 αγνοούνται και περισσότεροι από 5,6 εκατομμύρια επλήγησαν από φυσικές καταστροφές στην Κίνα τον Απρίλιο, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία. 

Πάντως, οι απώλειες από τις φυσικές καταστροφές τον φετινό Απρίλιο ήταν εν γένει λιγότερες από την ίδια περίοδο πέρυσι, όταν 68 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους.



Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ- Μέλη διαφωνούν με την συμφωνία ΕΕ -Τουρκίας

Αντίθετοι στη συμφωνία της 18ης Μαρτίου μεταξύ Ε.Ε.-Τουρκίας για την προσφυγική κρίση είναι οι «53+» κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.