Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

50.000 ευρω



Φωτιές άναψε η τσάντα των 50.000 ευρώ της Εμινέ Ερντογάν

Φωτιές ανάβουν τα ακριβά γούστα της  Εμινέ Ερντογάν και οι πολυτελείς αγορές της λίγο πριν τις εκλογές.  Με αφορμή μία τσάντα αξίας 50000 ευρώ η σύζυγος του Τούρκου προέδρου βρέθηκε στο στόχαστρο επικριτικών σχολίων. 



Μπαίνουν στις 120 δόσεις χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες με οφειλές σε ταμεία

Σε ρύθμιση 120 δόσεων των οφειλών τους προς τα ταμεία θα ενταχθούν τις επόμενες ημέρες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι που χρωστούν κάτω από 50.000 ευρώ.

Την ρύθμιση αναμένεται να υπογράψει σύντομα, η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου.



Στα δίχτυα απατεώνα ο Γιάννης Αμανατίδης και η Μάρω Λύτρα- 50.000 ευρώ έκαναν... φτερά

Στα δίχτυα απατεώνα, ο οποίος συστηνόταν ως πιλότος, έπεσαν ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιάννης Αμανατίδης και η γνωστή τραγουδίστρια Μάρω Λύτρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο 36χρονος πρώην επιθετικός στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει φθηνά εισιτήρια στην οικογένειά του και την τότε σύντροφό του, έπεσε θύμα απάτης και έχασε 50.000 ευρώ.



Συνελήφθη 73χρονη που... έταζε διορισμούς στο Δημόσιο βγάζοντας 50.000 ευρώ!

Λαγούς με πετραχήλια έταζε μία 73χρονη Ελληνίδα όπου συνελήφθη στα Πετράλωνα! Η ηλικιωμένη συνελήφθη για απάτες σε βάρος πολιτών, με το πρόσχημα διορισμού τους σε Υπηρεσίες του ευρύτερου Δημόσιου τομέα.
 


Αρπαξε 50.000 ευρώ από το σπίτι μιας ηλικιωμένης

Περίπου 50.000 ευρώ «σήκωσε» το πρωί του Σαββάτου, αφού μπήκε σε σπίτι ηλικιωμένης στη Γρανίτσα Ευρυτανίας, ένας 24χρονος.

O δράστης παραβίασε το παράθυρο του σπιτιού της ηλικιωμένης και αφού έψαξε στο εσωτερικό του σπιτιού βρήκε και πήρε όλες τις οικονομίες της γιαγιάς.