Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

500



Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: 500 άνθρωποι επηρεάστηκαν από τη χημική επίθεση στη Ντούμα

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καταδίκασε την επίθεση με χημικά όπλα που φέρεται να πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Ντούμα, κατά την οποία, όπως ανέφερε, 500 ασθενείς εκτιμάται ότι προσήλθαν σε νοσοκομεία με "ενδείξεις και συμπτώματα που συνάδουν με έκθεση σε τοξικές χημικές ουσίες".



Μαζί για το Παιδί: Μοιράζοντας ευτυχία και δώρα σε 500 παιδιά σε ανάγκη

To Μαζί για το Παιδί, αυτές τις γιορτές έγινε «Άγιος Βασίλης» για περισσότερα από 500 παιδιά απόρων και χαμηλών εισοδημάτων οικογενειών μέσω της δράσης «Secret



Μαρόκο: Ανακαλύφτηκε παράξενο πλάσμα 500 εκατομμυρίων ετών (φωτό)

Ανακαλύφθηκε στην οροσειρά του Αντι-Ατλαντος στο Μαρόκο και στη θέα του οι λάτρεις της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» θα αναφωνούσαν ότι βρέθηκε ένα αβγό δράκων… Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα παράξενο θαλάσσιο πλάσμα, ένα πρωτόγονο είδος εχινόδερμου που ζούσε πριν από 500 εκατομμύρια έτη.



Οι Τετάρτες των πλειστηριασμών πανικοβάλλουν την κυβέρνηση

Σε Τετάρτες της οργής έχουν μετατραπεί το τελευταίο διάστημα οι Τετάρτες για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στα ειρηνοδικεία της επικράτειας όπου προγραμματίζονται δεκάδες πλειστηριασμοί ακινήτων ακόμα και για 500 ευρώ.



Ιταλία: 4.500 μετανάστες διασώθηκαν σήμερα στη Μεσόγειο

Περίπου 4.500 μετανάστες διασώθηκαν σήμερα στη Μεσόγειο κατά τη διάρκεια σαράντα επιχειρήσεων, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του ιταλικού λιμενικού σώματος, προσθέτοντας ότι βρέθηκε επίσης η σορός μιας γυναίκας.



Λέσβος - Χίος: Στην αναμονή χιλιάδες πρόσφυγες για να μεταφερθούν σε Πειραιά και Καβάλα

Με 2.500 πρόσφυγες και μετανάστες ταυτοποιημένους και έτοιμους να αναχωρήσουν για τον Πειραιά και την Καβάλα βρήκε η Κυριακή τη Λέσβο. Στο σύνολο τους διαμένουν στο χώρο παραμονής του hot spot της Μόριας και στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ.