Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

50%



Μείωση κατά 50% στις δαπάνες για τους πρόσφυγες

Oι δαπάνες για τους πρόσφυγες στη χώρα μειωθηκαν στα 72 εκατ. δολάρια από 147 εκατ. δολάρια που ήταν το 2016.



Δημοψήφισμα Τουρκία: Καταμετρήθηκε το 87% των ψήφων

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, μέχρι στιγμής έχει καταμετρηθεί το 50% των ψήφων, με  το «ναι» να προηγείται με ποσοστό 57%
 


Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο αυξάνει τον κατώτατο μισθό κατά 50%!

Ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε χθες Κυριακή μια νέα αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 50% στη Βενεζουέλα, μια χώρα με ιλιγγιώδη πληθωρισμό.

Ο κατώτατος μισθός θα ανέρχεται στο εξής στα 40 μπολίβαρ, αποφάσισε με διάταγμα ο Μαδούρο, δηλ. 60 δολάρια με την ανώτερη επίσημη συναλλαγματική ισοτιμία, ή 12 δολάρια στη μαύρη αγορά.



Βρούτσης: Για πρώτη φορά ξεπερνούν το 50% όσοι απώλεσαν τη ρύθμιση για τις "100 δόσεις"

Τα στοιχεία της 3ης τριμηνιαίας έκθεσης προόδου εργασιών του ΚΕΑΟ έτους 2016, δυστυχώς αποτυπώνουν τις αρνητικές εξελίξεις και στο πεδίο της διευθέτησης των ληξιπροθέσμων στα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και την αδυναμία της πολυδιαφημισμένης -από την κυβέρνηση- ρύθμισης των 100 δόσεων να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις", αναφέρει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Βρο



Σενάρια τρόμου με ανώτατο συντελεστή έως και 50% στην φορολογία

Τα καινούρια σενάρια για το " κλείδωμα" της φορολογίας μετά τις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών, είναι εφιαλτικά.

 



Στο 50%, και πλέον, οι «περικοπές» μισθών στην εφημερίδα «Μακεδονία»

Ο τίτλος δεν είναι ακόμα μία υπερβολή για να «τσιμπήσει» ο αναγνώστης. Είναι η αλήθεια. Μπήκαμε στον Δεκέμβριο δηλαδή στον δωδέκατο μήνα του 2015 και οι εργαζόμενοι της «Μακεδονίας» είναι απλήρωτοι σχεδόν 6 μήνες ή περισσότερο από 6 μήνες.