Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

5 ετών



Σύμη: Αγωνία για κοριτσάκι μόλις 2,5 ετών που ήπιε χλωρίνη γιατί νόμιζε ότι ήταν... νερό!

Το περιστατικό αναστατώνει τη Σύμη, με ένα κοριτσάκι μόλις 2,5 ετών, να διακομίζεται στο νοσοκομείο της Ροδου. Κατά λάθος ήπιε χλωρίνη αντί για νερό, με τους γονείς να κινητοποιούνται πριν χαθεί πολύτιμος χρόνος.



Τραγωδία στη Ζάκυνθο με κοριτσάκι 2,5 ετών: Αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου του

Καμιά απάντηση δεν έδωσε το ιατροδικαστικό πόρισμα από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου για τα αίτια θανάτου του ηλικίας 2,5 χρόνων παιδιού από τη Ζάκυνθο που κατέληξε την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου. 



Τραγωδία στο Αιτωλικό: Τροχαίο με θύμα ένα κοριτσάκι 2,5 ετών

Μια τραγωδία γράφτηκε στο Αιτωλικό με θύμα ένα κοριτσάκι μόλις 2,5 ετών που έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μικρούλα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο των γονιών της και άνοιξε την πόρτα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο δρόμο.



Πύργος: Αναζητείται ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε κοριτσάκι 2,5 ετών

Τον οδηγό ενός αυτοκινήτου, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε με το όχημά του ένα κοριτσάκι ηλικίας 2,5 ετών και στη συνέχεια το εγκατέλειψε, αναζητούν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ανδραβίδας.



Βρέθηκε το αγοράκι 2,5 ετών που είχε εξαφανιστεί στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός μικρού αγοριού 2,5 χρονών, που εξαφανίστηκε το πρωί από την Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί βρισκόταν μαζί με τους γονείς του και ένα ακόμη αγοράκι, ξαδερφάκι του, σε χωράφι στην Καλλικράτεια.