Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

5 εκατ.



Πάνω από 2,5 εκατ. οι επισκέπτες της Ακρόπολης το δεκάμηνο του 2017

Αύξηση της επισκεψιμότητας σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους ανά την επικράτεια τον Οκτώβριο και το δεκάμηνο Ιανουαρίου- Οκτωβρίου 2017, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα και περίοδο του 2016, διαπίστωσε πρόσφατα η Ελληνική Στατιστική Εταιρεία (ΕΛΣΤΑΤ).



Αλβανοί σκότωσαν τον Ζαφειρόπουλο γιατι εκβίαζαν για να λάβουν 5 εκατ.

Το πώς εξιχνίασαν την εν ψυχρώ δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου παρουσίασαν οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας. 


Η παρουσίαση της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της δολοφονίας



Υπερτυχερός κέρδισε τα 5 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ!

Μετά από οκτώ συνεχόμενες κληρώσεις χωρίς νικητή, στην πρώτη κατηγορία, το Τζόκερ θα δώσει σήμερα το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ στον υπερτυχερό που τα  κέρδισε στην αποψινή κλήρωση.

Βρέθηκε ένα μόνο δελτίο με σωστές 5+1 προβλέψεις το οποίο κερδίζει 5.031.240,72 ευρώ.



Στη Θεσσαλονίκη η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για δάνειο 37,5 εκατ. ευρώ

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, προκειμένου να διαπραγματευτεί με τη διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη τους όρους σύναψης δανείου ύψους 37,5 εκατ. ευρώ, που θα έχει ως στόχο την υλοποίηση έργων αναπτυξιακού χαρακτήρα στην πόλη.



Οριστική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: “Θέμο έλα από το ταμείο και φέρε και 5 εκατ.”!

Τέλος στην πολύκροτη υπόθεση του «κομιστή» έδωσε μετά από εννέα χρόνια το Ελεγκτικό Συνέδριο, καθώς από την Πέμπτη με αμετάκλητη απόφασή του καλεί τον εκδότη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, Θέμο Αναστασιάδη να περάσει από το… Ταμείο.