Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

4χρονο



Θρήνος στην Πάτρα: Ένα 4χρονο αγοράκι νεκρό - Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Ένα 4χρονο αγοράκι έχασε την ζωή του, όταν το παρέσυρε ΙΧ αυτοκίνητο στην οδό 25ης Μαρτίου, στην περιοχή της Παραλίας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί τραυματιστηκε σοβαρά στο κεφάλι και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακόμισε το 4χρονο παιδί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.



Ανείπωτη τραγωδία στη Νάξο: 4χρονο κοριτσάκι πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου

Η μητέρα του παιδιού είχε πάρει μαζί το κοριτσάκι της στη δουλειά και κάποια στιγμή το έχασε από τα μάτια της ενώ σιδέρωνε ρούχα στο υπόγειο του ξενοδοχείου.

Το παιδάκι βρέθηκε τελικά μέσα στην πισίνα, στη Μικρή Βίγλα, χωρίς τις αισθήσεις του.



Πάτρα: Αυτοκτόνησε μπροστά στο 4χρονο παιδί του με την καραμπίνα!

Σοκαριστική τροπή παίρνει η υπόθεση αυτοκτονίας του 61 ετών άνδρα, στην περιοχή της Οβρυάς...

Συμφωνα με το Tempo24 ο άνδρας βρισκόταν στο σπίτι μέσα στο οποίο αυτοκτόνησε από νωρίς το πρωί και μάλιστα μαζί με μαστόρους οι οποίοι εκτελούσαν εργασίες. Το μεσημέρι τους έδιωξε και έμεινε στο σημείο μαζί με το 4 χρόνων παιδί του.



4χρονο αγόρι επιβίωσε ολομόναχο 5 μέρες σε δάσος γεμάτο αρκούδες και λύκους

Ένα 4χρονο αγόρι κατάφερε να επιβιώσει χωρίς βοήθεια για σχεδόν 5 μέρες σε ένα δάσος στα Ουράλια της δυτικής Ρωσίας, γεμάτο αρκούδες και λύκους. Ο μικρός χάθηκε μέσα στο δάσος κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής εκδρομής για κατασκήνωση.



Θεσσαλονίκη: 4χρονο αγόρι έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας

Σοβαρά τραυματισμένο μεταφέρθηκε πριν από λίγο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης ένα 4χρονο αγόρι το οποίο έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πτώση του ανήλικου αγοριού οφείλεται σε ατύχημα.



Υπό κράτηση η μητέρα του 4χρονου που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του στη Λάρισα

Στα κρατητήρια του δικαστικού μεγάρου, με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια, κρατείται από χθες το απόγευμα η μητέρα του 4χρονου Στέφανου που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι όπου έμενε η τριμελής οικογένεια.