Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

48ωρη απεργία



Λουκέτο σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους το Σαββατοκύριακο

Κλειστά μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι το Σαββατοκύριακο λόγω της 48ωρης απεργίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού κατά τη συνεδρίασή της την περασμένη Πέμπτη. 



Σε 48ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στον Πήγασο

Την κήρυξη 48ωρης απεργίας, από τις 06:00 της Τετάρτης, 10 Μαΐου 2017 έως τις 06:00 της Παρασκευής, 12 Μαΐου 2017, στον Πήγασο αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΠΕΛ και της ΕΦΕ.



ΟΑΣΘ: Στάση εργασίας την Παρασκευή - 48ωρη απεργία από το Σάββατο στα λεωφορεία

Μεγάλα προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης οι οποίοι μετακινούνται με το μοναδικό μέσο μαζικής μεταφοράς της πόλης, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ για την κατάθεση του ασφαλιστικού.



Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου λόγω της 48ωρης απεργίας

Το Εθνικό Θέατρο, με ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε ότι ακυρώνονται οι παραστάσεις του την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαΐου, λόγω της 48ης απεργίας των ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ

Ακυρώνονται οι παραστάσεις:



48ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ Παρασκευή και Σάββατο

Μετά την αιφνιδιαστική εισαγωγή προς ψήφιση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου που φτωχοποιεί και εξαθλιώνει το σύνολο του ελληνικού λαού, ενοποιεί βίαια το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ,



Με 48ωρη απεργία απαντά η ΓΣΕΕ στην επικείμενη κατάθεση προς ψήφιση του Ασφαλιστικού

Κινητοποιήσεις με 48ωρη απεργία όταν το Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο κατατεθεί προς ψήφιση αναγγέλει η ΓΣΕΕ.